Ξεκίνημα με ντέρμπι!

Τα βλέμματα στραμμένα στη Λεμεσό, μπορεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο ποδόσφαιρο να είναι ορισμένο την Κυριακή, ωστόσο απόψε ξεκινούν οι αγώνες στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας, με τον κόσμο της Ανόρθωσης να καλείται να σταθεί στο πλευρό της πετοσφαιρικής ομάδας.

Στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, ρίχνεται απόψε η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, με τους πετοσφαιριστές μας να δηλώνουν πανέτοιμοι για την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Αντίπαλος η Α.Ε.Καραβά, από την οποία θέλουμε την άτυπη ρεβάνς για το χαμένο περσινό τελικό στο Κύπελλο. Μια καθ’όλα υπολογίσμος αντίπαλος και εκ των ανταγωνιστών μας για το φετινό τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Α.Ε.Καραβά, ενέταξε στο δυναμικό της ένα γνώριμο μας, τον Βάλτερ Ράμα, ο οποίος την περσινή χρονιά άνηκε στην ομάδα μας.

Αγωνιστικά, ο Μάριος Κοντός θα έχει στη διάθεση του όλους τους πετοσφαιριστές. Θυμίζουμε πως σε σχέση με πέρσι, θα υπάρχουν τέσσερα νέα πρόσωπα στη σύνθεση της ομάδας.

Στην έδρα της στο Θεμιστόκλειο, μπροστά στον έβδομο παίκτη, τον κόσμο της, η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ