Τα σενάρια εντεκάδας για την Πάφο

Χωρίς τον Ζόρζε ταξιδεύει σήμερα στην Πάφο η ομάδα μας για να αντιμετωπίσει την ΑΕΠ, ενώ επανέρχονται οι Αλέξα και Σιέλης μετά την τιμωρία τους. Αναμένεται λοιπόν να δούμε μερικές αλλαγές από τον Ρόνι Λέβι, με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι αν θα διατηρήσει το 4-4-2 που αγωνιστήκαμε με το ΑΠΟΕΛ ή θα επαναφέρει το γνώριμο 4-2-3-1.

Και στις δύο περιπτώσεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Χρίστος Μάστρου και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί οι Ίλιτς και Κόλιν. Θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σιέλης και δεξιά ο Άντιτς. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Λέβι δοκίμασε και τον Αλέξα στο κέντρο της άμυνας, αλλά είναι ένα παρακινδυνευμένο σενάριο για να το εφαρμόσει και στο παιγνίδι.

Σε περίπτωση που επανέλθει το 4-2-3-1, Σκοπελίτης και Αλέξα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Σπαντάτσιο. Σε ένα 4-4-2, ο Σπαντάτσιο θα είναι ο ένας από τους δύο, και ο άλλος ένας εκ των Σκοπελίτη και Αλέξα. Εκτός αν ο Ισραηλίτης προπονητής εκπλήξει και βάλει τον Σκοπελίτη, αλλά και τον Αλέξα στον χώρο της άμυνας.

Στην επίθεση τώρα, ο Λαβόρδε θεωρείται ο σίγουρος. Και ο Ρέζεκ θα ήταν σίγουρος αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, και ίσως ο Λέβι δεν ρισκάρει να τον βάλει από την αρχή του παιγνιδιού. Κάλβο, Ιτζάγκι είναι οι δύο επικρατέστεροι για τις άλλες δύο θέσεις σε ένα 4-2-3-1 σε περίπτωση που μείνει έξω ο Ρέζεκ, ενώ σε ένα 4-4-2 με τον Ρέζεκ μέσα, ίσως δούμε την ίδια επιθετική τετράδα όπως στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ