Κυανόλευκος οδοστρωτήρας στο φούτσαλ

Σαν οδοστρωτήρας πέρασε το εμπόδιο των Χομενμεν η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης καθώς σε ματς που διεξήχθη απόψε στο Κοινοτικό στάδιο Λάρνακας επιβλήθηκε των Χομενμέν με  14-1. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν γνωστή οπόταν εκείνο που απέμενε ήταν η επαλήθευση εντός του παρκέ, πράγμα το οποίο και συνέβηκε. Η ομάδα μας δείχνοντας σοβαρότητα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όπου και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγείτο ήδη με 4-0. Το ημίχρονο μας βρήκε να προηγούμαστε με 9-0.

Σε πιο χαλαρό τέμπο κινήθηκε το δεύτερο ημίχρονο καθώς ο προπονητής δοκίμασε διαφορετικά σχήματα και τρόπους παιχνιδιού. Ωστόσο οι πειραματισμοί αυτοί απέφεραν στην ομάδα μας άλλα πέντε τέρματα. Οι αντίπαλοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 10-1.

Τέσσερα γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Δημητρίου, χατ-τρικ σημείωσαν οι Σταύρου και Κεραυνός και από ένα γκολ σημείωσαν οι Χαρή,  Φώκκου,  Κουννάς και Χαραλάμπους.

Αποστολή εξετελέσθη, η επιβλητική νίκη ήρθε, η ομάδα έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και τώρα βλέπει τη δύσκολη συνέχεια, καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα της Α.Π.Ε.Αρακαπά, παιχνίδι το οποίο ίσως καθορίσει πολλά, καθώς η ομάδα του Αρακαπά είναι εκ των διεκδικητών των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην β’ κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ