Δε μας πτοεί τίποτα

Τα πάντα πλέον στον κόσμο της Ανόρθωσης κινούνται γύρω από το βαφτιμένο ως ματς  της χρονιάς με τον ΑΠΟΕΛ, αντικειμενικά αυτό το ματς δεν κρίνει τίποτα παραπάνω από τον πρωταθλητή χειμώνα καθώς η διαδρομή ακόμη είναι πολύ μεγάλη. Ο νικητής αποκτά βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά και ψυχολογικό μα τίποτα παραπάνω,  θα υπάρχουν 19 επιπλέον αγωνιστικές που τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Τα τερτίπια των αντιπάλων, καταδεικνύουν την βρωμιά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε φέτος. Ξέρουν πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι κομβικό για πολλούς και διάφορους λόγους και είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν την ψυχή  -εάν έχουν- τους στο διάβολο προκειμένου να το κατακτήσουν.

Όσοι αγωνιστούν και όσοι παρευρεθούν το Σάββατο στο Γ.Σ.Π οφείλουν να δώσουν την ψυχή τους για το διπλό. Οι απόντες θα υπερκαλυφτούν από τους παρόντες τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες.

Θα λείπει ο Αλέξα;  Ωραία ο Σκοπελίτης θα μαρκάρει και για αυτόν και ο Οχαγιόν θα κάνει το ματς της ζωής του.

Λείπει ο Σιέλης; Παρακάτω, αν χρειαστεί ακόμα και ο βραχύσωμος Αλμέιδα θα γίνει γίγαντας απροσπέλαστος.

Λείπει ο Λαμπάν η παικτούρα;  Την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα που προσφέρει στο παιχνίδι θα την δώσει ο Σπαντάτσιο.

Θα λείπει ο Μάθιου; Σιγά μην φοβηθώ, η ψυχή και το πείσμα και η θέληση που έχει ο Μάστρου θα την υπερκαλύψουν την απουσία του Γάλλου.

Θα είναι μόνο 1200 στο πέταλο αντί 4000 γιατί έτσι θέλησαν κάποιοι κομπλεξικοί;  Αυτοί λοιπόν είναι αποφασισμένοι να  χάσουν την φωνή τους, να δώσουν την ψυχή τους και να  καταθέσουν και την τελευταία ικμάδα δύναμης που έχουν αλλά θα καλύψουν το κενό των αδελφών τους, αυτοί θα βάλουν πρώτοι το γκολ και μετά οι ποδοσφαιριστές μας.

Η ψυχή, η καρδιά και το θέλω του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ στα τόσα χρόνια προσφυγιάς πέτυχε πάρα πολλά  και δεν πρόκειται να κωλώσει τώρα που τα πράγματα είναι εύκολα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ