Σύγκρουση δύο κόσμων

Δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική σύγκρουση…

Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι…

Δεν είναι ο αγώνας της χρονιάς…

Είναι η σύγκρουση δύο κόσμων! Είναι η μάχη των ανθρώπων απέναντι στα τρωκτικά! Είναι η μάχη του κόσμου των ανθρώπων απέναντι στον κόσμο των υπονόμων!

Είναι το φιλότιμο απέναντι στη λαμογιά! Είναι η αξιοπρέπεια απέναντι στην μικροπρέπεια και την κουτοπονηριά! Είναι το ήθος απέναντι στην ρουφιανιά και τον τραμπουκισμό!

Ο κόσμος τα σκουλίκια έχει έναν τρόπο να τα αντιμετωπίζει… Τους λιώνει το κεφάλι…

Το Σάββατο δεν πρέπει να πάρουν ανάσα. Μόλις στρίψει το πούλμαν τους στο Κρατικό γήπεδο πρέπει να νιώσουν τα γόνατά τους να τρέμουν. Μόλις βγουν στο γήπεδο πρέπει να τους κοπεί η μιλιά. Όχι με τραμπουκισμούς ή επεισόδια, αλλά με φωνή και συνθήματα,1200 λεβέντες(όχι Always Ultras,ναι τις μότες εννοώ) άλλωστε θα είμαστε πάνω στα τσιμέντα.

Στον αγώνα δεν πρέπει να τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι! Από το 1ο δευτερόλεπτο μέχρι το τέλος. Όχι τακτικές “υπεράνω” και “καθωσπρέπει”. ****** ΑΝΕΛΕΗΤΟ και ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ! Όσα πιο πολλά μπορούμε να τους χώσουμε…

Οχι fair play και μαλακίες. Κλωτσιές και κόντρες από την αρχή. Όπως έκανε ο Σατσιας στον ΤΙΜΟΥΡ, όπως έκανε ο Κόντης στον ΣΑΒΙΟ, όπως έκανε ο Κακά στον ΛΑΒΟΡΔΕ. Οπως έκανε ο Μοραΐς στον ίδιο αγώνα στον ΟΚΚΑ και τον πέταξε πλάγιο άουτ σε ανύποπτη φάση.

Τη λαμογιά και τη βία μόνο με βία θα την αντιμετωπίσουμε. Όχι βία στις κερκίδες για να τιμωρηθούμε… Βία στο γήπεδο από 11 άντρες. Εξάλλου όπως είχε πει  ο Κανελλόπουλος “…το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα…” . Μόνο που τα σκουλίκια τις αντρικές δουλειές τις αντιλαμβάνονται διαφορετικά… Εμείς όμως πρέπει να τους δείξουμε πως το κάνουν οι άντρες. Πως γίνονται οι αντρικές δουλειές! Κι αν πονέσουν: …πονάν ωρεέ τα παλληκάρια;

Είναι τελειωμένοι. Τι καλύτερο από το να πάνε στον αγύριστο με μια ήττα που θα τη θυμούνται σ’ όλη τους τη ζωή! Αν η νίκη της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι μεγάλη, θα τους χώσει μια και καλή στα λαγούμια τους. Θα αργήσουν να σηκώσουν κεφάλι. Και από κει και πέρα είναι στο χέρι μας να μην ξανασηκώσουν ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Όσο κι αν ακούγεται φασιστικό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Δεν θα χάσει τίποτε η κοινωνία μας αν εξαφανιστεί το καρκίνωμα που λέγεται αποέλ. Ίσα ίσα που τα πράγματα θα είναι πιο υγιή χωρίς αυτούς. Πιο καθαρά. Αυτό το αίσχος που στιγμάτιζε την Κύπρο και την αξιοπρέπεια του λαού μας, πρέπει να σβήσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Μην το ξεχνάτε. Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι… Είναι η σύγκρουση δύο κόσμων..

 

Υ.Γ1ΤΑΣΣΟ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΞΑΝΑ

Υ.Γ2 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΑΤΡΑ,ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ.

ΥΓ3 ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗ ΕΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΕΙ..

ShowNoMercy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ