Ανόρθωσις 3 – 1 ΑΠΟΕΛ: Πάρτε (το) τρόπαιο!

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου πετόσφαιρας πανηγυρίζει η Ανόρθωση η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της για να κάμψει την αντίσταση του ΑΠΟΕΛ με 3-1. Οι πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού έδειξαν την ποιότητά τους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, τραγουδώντας παρέα με τους φίλους της Ανόρθωσης που βρέθηκαν στο «Θεμιστόκλειο» μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Αρχή με το δεξί για τους πετοσφαιριστές μας οι οποίοι πήραν το δραματικό πρώτο σετ στην κόψη του ξυραφιού με 28-26. Η Ανόρθωση του Μάριου Κοντού δεν είχε την ίδια εικόνα στο δεύτερο σετ το οποίο έχασε με 22-25, ενώ κορμιά έπεφταν (κυριολεκτικά) στο τρίτο σετ. Παρόλο που υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει νωρίτερα το σετ, οι πετοσφαιριστές μας χρειάστηκαν πέντε σετ πόιντ προκειμένου να διαμορφώσουν το 2-1 με 29-27.

volley

Το τέταρτο σετ στιγματίστηκε από 20λεπτη διακοπή λόγω λιποθυμίας οπαδού της Ανόρθωσης στην κερκίδα και ενώ στο σκορ ήταν στο 20-19, με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά στο παρκέ και να παίρνει προσωρινά προβάδισμα με 23-21. Ένα φάλτσο διαιτητικό σφύριγμα λίγο έλειψε να φέρει 23-24 υπέρ του ΑΠΟΕΛ αλλά ευτυχώς η τάξη αποκαταστάθηκε με τον επόπτη να δίνει σωστά τον πόντο για την Ανόρθωση. Ένα μπλοκ στο φιλέ ήταν αρκετό για να δώσει στην «Μεγάλη Κυρία» την πρόκριση στον τελικό όπου θα αναμένει μια εκ των Ομόνοια και Α. Ε. Καραβά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ