Εγκλημάτησαν εις βάρος της Ανόρθωσης

Όπου εμπλέκεται μέσα ο ανθρώπινος παράγοντας, λογικό είναι να γίνουν λάθη. Είναι κατανοητό και άκρως λογικό. Όταν όμως τα λάθη γίνονται κατά συρροή υπέρ μιας ομάδας, τότε εκεί μπαίνει η σκοπιμότητα.

Και αυτό που ζήσαμε απόψε στο Λευκόθεο είχε σκοπιμότητα. Οι διαιτητές, εγκλημάτησαν εις βάρος της Ανόρθωσης. Η ομάδα μας είχε όλα τα φόντα, να κατακτήσει μια πανάξια πρόκριση μέσα στο άντρο του αντιπάλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, με 2-0 και κατάφερε να το γυρίσει.

Στο πρώτο ημίχρονο με τεράστια ευκολία και με δόση φαντασίας, η ομάδα μας φορτώθηκε με 5 φάουλ πάρα πολύ νωρίς. Όσο στο δεύτερο, εκεί το διαιτητικό δίδυμο δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, το ΑΠΟΕΛ παίρνει σκορ πρόκρισης με το πεντακάθαρο φάουλ που έγινε στον Οδυσσέως να μην σφυρίζεται ποτέ.

Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε 6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Η ομάδα μας τα έπαιζε όλα για όλα για την πρόκριση. Ο Χιούγκο θα προλάβει την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή και θα πασάρει στον Κουππάρη ο οποίος από κοντά θα ευστοχήσει. Και τσουφ! Το κοράκι με τα μαύρα θα σφυρίσει δείχνοντας πως η μπάλα πέρασε την τελική! Και έτσι ολοκληρώθηκε η κλοπή μιας δίκαιης και πανάξια πρόκρισης.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα, οι κλοπές μας έχουν γίνει συνήθεια. Κοίτα να δεις το σύστημα πως πάει, λέει και το γνωστό σύνθημα και βρίσκει απόλυτη εφαρμογή. Δεν λυγίσαμε σε δυσκολότερα, δεν θα λυγίσουμε ούτε τώρα. Είναι το σύστημα και θα το πολεμήσουμε. Όσο για αυτούς. δεν θα νοιώσουν ποτέ το αίσθημα να κατακτάς κάτι με την αξία σου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ