500 και βάλε λεπτά ανέπαφος

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο κατέρριψε το τέρμα που δέχτηκε ο Τόμας Καμίνσκι στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ερμή το περασμένο Σάββατο από τον Ονίλο.

Συγκεκριμένα, ήταν το πρώτο τέρμα που δέχτηκε ο Βέλγος πορτιέρε μετά από 514 λεπτά ανέπαφης εστίας μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” αφού το τελευταίο τέρμα που είχε δεχτεί ήταν στο 17ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 18 Ιανουαρίου. Ο νεαρός, λοιπόν, τερματοφύλακας της ομάδας μας κατόρθωσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Σαλαμίνα (1-0) και Δόξα (1-0) αλλά και στο παιχνίδι κυπέλλου με ΑΠΟΕΛ (0-0).

Στο σερί ανέπαφης εστίας μέσα στο “Παπαδόπουλος” έβαλε βέβαια και τα…γάντια του ο Γαβριήλ Κωνσταντίνου που κάθισε κάτω από τα γκολποστ της ομάδας μας στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Διγενή Ορόκλινης (0-2).

Εντυπωσιακό στοιχείο από όλες τις απόψεις αφού αφενός δείχνει εκ νέου την δύναμη που άρχισε να αποκτά και πάλι το “Παπαδόπουλος” ως έδρα, αφετέρου πιστοποιεί την βελτίωση στο χώρο της άμυνας, ένα τομέα που η Ανόρθωση υστερούσε στην αρχή της χρονιάς δεχόμενη πολλά εύκολα τέρματα. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως στον πρώτο γύρο το μεγαλύτερο σερί ανέπαφης εστίας μέσα στην έδρα μας ήταν 307 λεπτά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ