Επιθέσεις κατά Τράττου και Κίρζη

Νέες επιθέσεις κατά ατόμων του ποδοσφαίρου είχαμε τις πρώτες πρωινές ώρες καθότι σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας, στόχος αυτή την φορά ήταν περιουσία του διαιτητή Λεόντιου Τράττου και του Νίκου κίρζη. Συγκεκριμένα οι δράστες έκαψαν – ολοσχερώς – αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του διεθνή διαιτητή γύρω στις 0200 τα ξημερώματα στην οικία του στα Λατσιά.

Η δράση, συνεχίστηκε και στη Λεμεσό με χαμηλής ισχύος χαλκοσωλήνα να τοποθετείται σε κτίριο ιδιοκτησίας του προέδρου του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη χωρίς να εξακριβωθεί το ύψος των ζημιών.

Τα πιο πάνω περιστατικά δεν διασαφηνίστηκε αν συνδέονται μεταξύ τους αλλά είναι ακόλουθο των επιθέσεων κατά του Θωμά Μούσκου και πιο πρόσφατα του Βασίλη Δημητρίου αυξάνοντας τον αριθμό στα τέσσερα σε μια ποδοσφαιρική χρονιά με τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους να διερωτούνται για το που οδηγείται το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων είναι να συγκληθεί συνέλευση της ΚΟΠ και του συνδέσμου διαιτητών με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Ακόμη μια διακοπή στο πρωτάθλημα ή θα προτιμηθεί να τελειώσει – επιτέλους – αυτή η χρονιά;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ