Ανόρθωσις 4 – 3 ΑΠΟΕΛ: Ο Βραζιλιάνος είπε την τελευταία λέξη

Μια Ανόρθωση βγαλμένη από τα φουτσαλικά όνειρα των οπαδών της, πέτυχε την πρώτη της νίκη στην ιστορία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ιδανικότερο χρονικό σημείο και πάει με προβάδισμα στον επαναληπτικό της 6ης Απριλίου στη Λευκωσία. Ο Χιούγκο Μάρτινς και η παρέα του δεν «μάσησαν» απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και το τελικό 4-3 αδικεί ακόμη την προσπάθειά τους.

Ο Πορτογαλός σταρ άνοιξε το δρόμο προς την τελική επικράτηση στο 15ο λεπτό όταν ξευτέλισε τους αντίπαλους αμυντικούς σκοράροντας με τακουνάκι, ενώ 4 λεπτά αργότερα σημάδευσε το δοκάρι για το 2-0. Τελικά, το 1-0 έμελλε να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο απαιτητικός με τον Κόκκινο να φεύγει σαν βέλος στην αντεπίθεση και να κερδίζει την αποβολή του πολυδιαφημισμένου αρχηγού του ΑΠΟΕΛ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην πολιορκία που ακολούθησε οι φουτσαλιστές μας έκρυψαν την μπάλα πριν ο Νενέ δώσει το δικαίωμα στον Ντακότ να κεραυνοβολήσει την αντίπαλη εστία για το 2-0.

Εκεί που η ομάδα φλέρταρε με το 3-0 ήρθε η μείωση στην αντεπίθεση με την ψυχολογία όμως να παραμένει στα ύψη και το Νενέ να σερβίρει δεύτερη ασσίστ στον αγώνα, αυτήν την φορά στον Κουππάρη, για το 3-1. Ένα κακό 4λεπτο μεταξύ 35ου και 39ου λεπτού έφερε την ισοφάριση με το τρίτο γκολ να δημιουργεί πολλά ερωτήματα για το αν πέρασε την τελική γραμμή και κάπου εκεί ο Νενέ πήρε το νόμο στα χέρια του. Αφού «ζώστηκε» τα εκρηκτικά κέρδισε το 7ο φάουλ του αντίπαλου με τη μπάλα να στήνεται στα 11 βήματα απ’ όπου δεν λάθεψε, δίνοντας το πάνω χέρι στην Ανόρθωση για την υπόθεση πρόκριση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ