Άντε και με τις νίκες!

Μπορεί να χάσαμε σήμερα από την “πιο έτοιμη” Ομόνοια με 3 – 2 αλλά η ομάδα μας το πάλεψε. Είναι μια “νέα ομάδα” και ευελπιστούμε ότι θα κάνει την αλλαγή.

Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αν μη τι άλλο, όλοι είπαμε πως “τουλάχιστον έπαιξαν”.

Είναι γρήγορα. Πολύ γρήγορα για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά μου αρέσει η δυναμική που είχε η ομάδα μέσα στο γήπεδο και η δυναμική που αναπτύσσεται μέσα στην ομάδα.

Θα τα δούμε όλα στην πορεία και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Πρέπει να μειώσουμε στο ελάχιστο τα αγωνιστικά μας λάθη αλλά πολύ φοβάμαι πως και φέτος θα δούμε πολλά “στραβάδια” διαιτητές. Τους γνωρίζετε τους Κύριους; Είναι αυτοί που κάνουν ό,τι θέλουν και μένουν πάντα στο απυρόβλητο…

Όσο πιο δυνατή όμως και αποτελεσματική γίνει η ομάδα μας και ειδικά όταν επιστρέψει, με το καλό ευχόμαστε, στις παλιές της δόξες, τότε και μόνο τότε, δεν θα μπορεί κανείς να την αδικήσει.

Πολύ νωρίς για να κρίνουμε, καλή επιτυχία στην Ανόρθωση μας και θερμή παράκληση, φέτος, να μην γίνουμε όλοι προπονητές και παράγοντες. Ο μεγαλύτερος μας εχθρός να υπενθυμίσω, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός!…

Πρόεδρε του ιστορικότερου σωματείου στην Κύπρο, δώσε μας πίσω την Ανόρθωση που όλοι αγαπάμε, ξέρουμε και θυμόμαστε! Εμείς δείξαμε τον δρόμο σε όλους τους άλλους αλλά για αρκετά χρόνια εμείς τελικά πιάσαμε χωματόδρομο! Ανόρθωση απογείωσε μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ