Άλλος, μα άλλος, παίχτης (και ο λόγος)

Θυμάστε τον περσινό Νούχου στον Απόλλωνα; Ε, ξεχάστε τον. Ο Νούχου της Ανόρθωσης είναι ένας άλλος ποδοσφαιριστής που θα δώσει πολλά στην ομάδα. Οι περισσότεροι από εμάς είδαμε αρνητικά τη μεταγραφή του Γκανέζου στην ομάδα και αυτή είναι η αλήθεια. Την είδαμε αρνητικά γιατί πέρσι στον Απόλλωνα, δεν έδειξε κάτι το ενθαρρυντικό, ιδιαίτερα σε μία εμφάνιση του απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο Τεντ Φαν Λέουβεν γνώριζε τον ποδοσφαιριστή, και τον έφερε στην Ανόρθωση. Δεν ξέρουμε τι άλλαξε από τον Μάη και μετά, αλλά ο Γκανέζος στην Ανόρθωση μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Νούχου ήταν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτυ, η οποία τον απέκτησε από μικρή ηλικία, ενώ πλέον είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Χθες με την Ομόνοια στο ΓΣΠ αλώνισε πραγματικά στην αριστερά πλευρά, και ήταν πολύ καλός και αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι στο πρώτο τέρμα της Ομόνοιας, στην αρχή της φάσης του γίνεται ολοκάθαρο φάουλ από τον Φοφανά το οποίο δεν δόθηκε (UEFA MAFIA), όμως αυτό δεν τον πήρε από κάτω και συνέχισε εξαιρετικά.

Είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο μας άρθρο ότι ο Ραζάκ Νούχου είναι ποδοσφαιριστής ψυχολογίας. Άτομο μέσα στον Απόλλωνα μας είχε μεταφέρει ότι στις προπονήσεις “έβγαζε” μάτια, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του δεν του επέτρεπε να δείχνει τον καλό του εαυτό και στα επίσημα παιγνίδια. Και απ΄ ότι φαίνεται, στην Ανόρθωση βρήκε αυτή την εμπιστοσύνη που του έλειπε. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (23 ετών), και όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Από το πουθενά πάντως, φαίνεται ότι ο Τεντ Φαν Λέουβεν έβγαλε ακόμη ένα άσσο από το μανίκι του…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ