Έρχεται και σηκώνει τα μανίκια

Το Σάββατο αναμένεται στην Κύπρο ο Πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης, τον οποίο περιμένει αρκετή δουλειά κατά την παραμονή του στο νησί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ισχυρός άνδρας της Μεγάλης Κυρίας θα παραμείνει στην Κύπρο για δύο με τρεις εβδομάδες και μέχρι να ξαναφύγει, θα θελήσει να λύσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν.

Πρώτο και σημαντικότερο, αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο κ. Πουλλαΐδης θα λύσει μία και καλή το θέμα και η άφιξη του στην Κύπρο προμηνύει σημαντικές εξελίξεις. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστούμε σωστά αυτό το ζήτημα και η ομάδα να βγει κερδισμένη. Κέρδος δεν θα είναι μόνο το οικονομικό, αλλά και το επικοινωνιακό, καθώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας γινόταν παιγνίδι στις ορέξεις της Ομοσπονδίας. Είναι καιρός να αλλάξουν αυτές οι καταστάσεις και σίγουρα ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα θελήσει να προστατεύσει την ομάδα μας από το παρασκήνιο και να την ενδυναμώσει μάλιστα.

Από εκεί και πέρα, ο Πρόεδρος του Σωματείου θα έχει επί καθημερινής βάσεως συναντήσεις με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος για ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Θα έχει πολλά να πει με τον Τεντ Φαν Λέουβεν που εμπιστεύεται πλήρως, και ίσως ο ερχομός Πουλλαΐδη στην Κύπρο βοηθήσει ώστε να τρέξουν κάποια θέματα πιο γρήγορα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ