Τον Αύγουστο…

Όπως ανέφερε ο Τεντ Φαν Λέουβεν στη συνέντευξή του στο Anorthosis24, και πολύ σωστά, ο Αύγουστος είναι ο μήνας όπου οι ομάδες βρίσκουν τους καλύτερους, υπό κάποιες περιστάσεις, ποδοσφαιριστές. Φυσικά και δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα τους και πρέπει να τους αγοράσεις, αλλά καλούς ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και ζυγίζουν τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής, σίγουρα θα προτιμούσε να περιμένει καθώς οι ομάδες θα βρίσκονται πλέον τον Αύγουστο στο τελικό στάδιο της μεταγραφικής τους ενίσχυσης, και θα ξέρουν τις ελλείψεις τους καθώς θα έχουν προηγηθεί οι αγορές – πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Επίσης, τον Αύγουστο έχουμε και αποδεσμεύσεις καλών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για κάποιους λόγους δεν ήταν στα πλάνα των προπονητών τους.

Φυσικά ελπίζουμε πως ο κ. Φαν Λέουβεν θα ολοκληρώσει το μεγάλο μέρος της μεταγραφικής μας ενίσχυσης το συντομότερο δυνατό, και να αφήσει για τον Αύγουστο μία – δύο «πινελιές» για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Άλλωστε το ότι δεν αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη μας δίνει το «πλεονέκτημα» του να περιμένουμε για κάποιες περιπτώσεις ως αργά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ