«11 εκατομμύρια το χρέος»

Στο ραδιόφωνο του SuperSportFM μίλησε ο Πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στα οικονομικά της ομάδας. Ο κ. Μανώλη τόνισε πως το χρέος είναι περίπου στα 11 εκατομμύρια Ευρώ, τονίζοντας πως ο στόχος είναι στα επόμενα τρία χρόνια να ξεπληρώσουμε ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων Ευρώ. Αναλυτικά:

Για το χρέος:

«Ήδη το χρέος με την εταιρεία έχει πέσει 2.5 εκ. ευρώ, ενώ αν υπολογίσουμε και τις τελευταίες πληρωμές έχει πέσει 3 εκ. ευρώ. Τώρα είναι περίπου στα 11 εκ. ευρώ. Είναι οι οφειλές του κράτους για τις οποίες υπάρχει μηνιαία δόση για να τις ξοφλήσουμε. Μένουν οι προσφυγές που είναι και αυτό μια μάστιγα. Ο λόγος που έγινε η εταιρεία είναι να αντληθούν κεφάλαια από την πώληση μετοχών. Αυτά τα κεφάλαια πάνε στις παλιές αμαρτίες. Υπάρχει και ο προϋπολογισμός της ομάδας που βγαίνει από τα έσοδα της ομάδας».

Για τους μετόχους και το αν υπάρχει ανταπόκριση:

«Υπάρχει, όχι βέβαια στο βαθμό που περιμέναμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στους 600 μετόχους. Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Τα χρήματα, πλέον, δεν πάνε σε μαύρη τρύπα. Ο στόχος είναι στα επόμενα τρία χρόνια να ξεπληρώσουμε ένα ποσό της τάξης των 6 εκ. ευρώ».

Για το αγωνιστικό και τις μεταγραφές:

«Θέλουμε παίκτες που θα ιδρώνουν για τη φανέλα. Παίκτες που θα πολεμούν και δεν θα είναι αδιάφοροι και να σέβονται το έμβλημα που έχουν στο στήθος τους. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι Θα γίνουν τέσσερεις μεταγραφές. Μπορεί και Πέμπτη και έκτη, αν είμαστε στο πλάνο μας. Για τον Γκαρσία περιμένουμε την Μακάμπι να μας πει τι έχει αποφασίσει».

Για τα τηλεοπτικά:

«Είναι ένα λεπτό θέμα το οποίο χειριζόμαστε με τον κ. Πουλλαΐδη. Θα ήταν αδόκιμο να πω κάτι από τη στιγμή που υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Ανόρθωση».

Για τα γεγονότα της πρώτης προπόνησης:

«Από τη δική μας πλευρά, πήραμε την απόφαση να ανακοινώσουμε μέτρα την Παρασκευή. Όλα τα μέτρα, έχουν σαν απώτερο στόχο, τους 10-20-30 που δημιουργούν προβλήματα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τους απομονώσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ