Ξυπνήστε κύριε Πρόεδρε!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Παρακολουθώ με αγωνία τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου και πολύ φοβάμαι ότι όλα αυτά αποτελούν συνέχεια της περσινής τραγικής χρονιάς. Η Διοίκηση και ειδικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος περιορίζονται σε προσπάθειες να επικεντρώσουν την προσοχή των Ανορθωσιατών σε άλλα θέματα.

Ο Πρόεδρος συνεχίζει να ασχολείται με τα προβλήματα που προέκυψαν στην πρώτη της ομάδας και τις απαράδεκτες ενέργειες ορισμένων που θέλουν να αποκαλούνται Ανορθωσιάτες.

Επιτέλους ξυπνήστε κύριε Πρόεδρε! Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της χωρίς να έχουμε ούτε ένα βασικό κεντρικό αμυντικό, χωρίς ούτε ένα επιτελικό μέσο, χωρίς κεντρικό επιθετικό!! Δηλαδή οι θέσεις κλειδιά είναι κενές! Ενώ ο τεχνικός διευθυντής διαλαλούσε ότι έχει εναλλακτικές λύσεις για όλες τις περιπτώσεις φτάσαμε στο και πέντε και ακόμη ψαχνόμαστε! Όλες οι ομάδες (και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτές που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) έχουν σχεδόν συμπληρώσει το δυναμικό τους εμείς ακόμη ούτε στα μισά του προγραμματισμού δεν είμαστε!

Θυμίζω ότι είχαμε στην διάθεση μας ένα επιτελικό μέσο που όταν προσαρμόστηκε είχε βοηθήσει την ομάδα (Γκριγκαλασβίλι) και τον διώξαμε γιατί είχαμε έτοιμες καλύτερες λύσεις! Που είναι οι καλύτερες λύσεις; Σε περίπου ένα μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα, με 12 ομάδες και ελπίζω να μην βρεθούμε στον όμιλο του υποβιβασμού!

Πέρα από αυτό φτάσαμε στο σημείο η Ανόρθωση που ήταν πόλος έλξης για σπουδαίους ποδοσφαιριστές να απορρίπτεται από ένα… Μαλτέζο κεντρικό αμυντικό που ήλθε προπονήθηκε (!!!) με την ομάδα και τελικά μας είπε αντίο!!

Σε ότι αφορά δε την δήλωση σας για την Ανόρθωση και τα σύμβολα της και ότι δεν θα ανεχτείτε βεβήλωση της είναι μεν ορθή αλλά λυπάμαι να αναφέρω ότι πέρσι όταν η ομάδα κατάντησε κλοτσοσκούφι κάνοντας την χειρότερη πορεία της, με εξευτελιστικές ήττες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ η Διοίκηση σας ήταν απούσα. Παρακολουθούσε σφυρίζοντας αδιάφορα τον ατέλειωτο κατήφορο αδιαφορώντας για τους φίλους της ομάδας που ζούσαν ένα δράμα. ζόρι κατάφεραν να τον συγκρατήσουν!! Η ομάδα είχε γίνει έρμαιο της αδιαφορίας των ποδοσφαιριστών, της αδιαφορίας των Διοικούντων και των συνεχών «καρπαζιών» από τους διαιτητές!

Σας θυμίζω ότι όταν αναλάβατε η ομάδα ήταν στους διεκδικητές του τίτλου και τελικά βρέθηκε εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια.

Κύριε Πρόεδρε φροντίστε άμεσα να αλλάξετε την κατάσταση. Ήδη από πέρσι ο κόσμος αηδίασε την κατάσταση και το έδειξε με την αποχή του από τα γήπεδα. Και φέτος η κατάσταση θα είναι ακόμη χειρότερη αν συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς.

Ξυπνήστε κύριε Πρόεδρε και αντιληφθείτε σε ποια ομάδα είστε Πρόεδρος, αφήστε τα επικοινωνιακά τρικ και συγκεντρωθείτε στα σοβαρά θέματα.

Κλείνοντας και επειδή δεν θέλω να με θεωρούν αφελή σας θυμίζω κύριε Πρόεδρε ότι δεσμευτήκατε ενώπιον μελών και φίλων της Ανόρθωσης ότι θα δώσετε αναλυτικό κατάλογο με τα χρέη των προηγούμενων Προέδρων. Αυτό ακόμη δεν έχει γίνει. Γιατί;

Εγκωμίτης Αντρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ