Επιστρέφει, παρουσιάζει Macron και επιλύει σημαντικότατα θέματα

Επιστρέφει αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης και αναμένεται να εξαγγείλει τις αποφάσεις του για δυο φλέγον ζητήματα εξίσου σημαντικής αξίας. Όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών ο κ.Πουλλαΐδης θα φανερώσει τις προθέσεις του εάν τελικά μεταπηδήσει στην προεδρία της Εταιρίας ή αν παραμείνει ως πρόεδρος του Σωματείου τοποθετώντας ακολούθως άτομο δικής του επιλογής για την θέση του προέδρου της Εταιρίας.

Επίσης το δεύτερο θέμα που θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα είναι αυτό του εκπροσώπου της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης καλείται να επιλέξει τον πλέον ικανό για την εν λόγω θέση καθότι το έργο του μέχρι πρότινος εκπροσώπου κρίνεται επιεικώς ως μη ικανοποιητικό.

macron

Μέσα σε όλα αυτά την Παρασκευή, λίγο νωρίτερα στις 12:00 θα παρουσιαστούν οι στολές της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015.

Ως γνωστόν η Ανόρθωσης υπέγραψε συμφωνία με την ιταλική φίρμα macron για να είναι η χορηγός αθλητικού υλικού της επόμενης περιόδου και η παρουσίαση της θα γίνει στην παρουσία του προέδρου της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαΐδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ