Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Γ.Σ

Σε εβδομάδα Γενικής Συνέλευσης ετοιμάζεται να μπει ο σύλλογος, την Παρασκευή 20/6 θα διεξαχθεί η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του σωματείου. Η συνέλευση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκεί θα ειπωθεί το τελικό συνολικό χρέος του σωματείου, πριν τη μεταβίβαση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρία.

Ζήτημα που καίει τα μέλη του σωματείου είναι και το  τελικό ύψος που έκλεισαν τα χρέη του σωματείου προς φυσικά πρόσωπα. Θυμίζουμε ότι για τα συγκεκριμένα ποσά, υπήρχαν και υπάρχουν έντονες διαφωνίες και διαφοροποιήσεις ως προς ύψος.

Επίσης αναμένονται και οι προθέσεις του Χρήστου Πουλλαΐδη για την ηγεσία του σωματείου. Η θητεία του υφιστάμενου Δ.Σ λήγει τον Μάη του 2016, ωστόσο κατά την πορεία αρκετά μέλη αποχώρησαν, είτε εθελούσια είτε αναγκαστικά λόγω εταιρίας. Ως εκ τούτου στο 15μέλες συμβούλιο παραμένουν μόνο 8 μέλη. Οι πληροφορίες μας λένε, πως πρόθεση του κ. Πουλλαΐδη είναι να παραμείνει στον προεδρικό θώκο του σωματείου και στην εταιρία να ορίσει για πρόεδρο, άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ