Πρόεδρε

Πρόεδρε, πληροφορηθείς ότι θα έρθεις στην Κύπρο ένοιωσα μια σιγουριά ότι θα κανονίσεις όλες τις εκκρεμότητες που συνεχώς υπάρχουν και ποτέ δεν θα λείψουν. Ότι θα διευθετήσεις το θέμα με την LTV, θα ανακοινώσεις τον προπονητή, θα βρεις τους επενδυτές για την εταιρία και θα πακετάρεις κάποια κοπέλια που φόρεσαν την φανέλα της Ανόρθωσης και δεν την τίμησαν την στιγμή που μέχρι πρότινος σφάζονταν για μια θέση στο ρόστερ, πόσο δε μάλλον στην ενδεκάδα.

Αυτά πρόεδρε δεν αρκούν, αν θες να ηγείσαι αυτού του μεγάλου συλλόγου.  Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνεις αφού οι προκάτοχοι σου, σου παρέδωσαν μια διαλυμένη παράσταση. Ένα σύλλογο που ο κάθε ένας περαστός πρότεινε ποδοσφαιριστή και αποκτιόταν, ο κάθε αναρμόδιος έμπαινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο των αγώνων άνευ λόγου και δικαιοδοσίας, ο κάθε υπάλληλος χαλούσε υπάρχουσες οικονομικές συμφωνίες με το πρόσχημα ότι θα βρει καλύτερες και εν τέλει η Ανόρθωση έχανε και τα αυγά και το καλάθι.

Τις μέρες της εδώ σου παρουσίας αφουγκράστηκες τον κόσμο στο τι ζητά. Πρώτιστα να διαλυθεί η επιτροπή προγραμματισμού (μάλλον αποσύνθεσης έπρεπε να την ονόμαζαν) κάτι που εξήγγειλες χθες και αναμένουμε να το δούμε από προχθές. Να αντικατασταθεί ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ αφού ο άνθρωπος εξυπηρετεί όλους εκτός αυτούς που του έδωσαν την ευκαιρία να είναι εκεί. Να δούμε επιτέλους να έρχονται ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία και να μην βρίσκουμε στην αναζήτηση δεσμούς με τους γνωστούς μάνατζερ που κατασπάραξαν τα ταμεία της Ανόρθωσης. Αυτά τα πολύ απλά βοηθούν την ομάδα να αποκτήσει εκ νέου ποδοσφαιρική υγεία μα πρώτιστα εξοικονομούν πολλά εκατομμύρια από τα ήδη ταλαιπωρημένα ταμεία.

Όλα αυτά πρόεδρε τα απαιτεί η μάζα του κόσμου, στα είπαν πάμπολλες φορές αγνοί Ανορθωσιάτες. Δυστυχώς αυτοί, επειδή παρέμειναν αγνοί σαν άνθρωποι, δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να δώσουν τόσα όσα χρειάζονται για να καλύψουν αυτά που θα δώσουν αυτοί που επιθυμούν να συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα – κατάντια της Ανόρθωσης.

Πρόεδρε άκου τον κόσμο, που για να τα λένε τόσοι πολλοί σημαίνει έχουν δίκαιο. Παραμέρισε αυτούς που αποζούν από την Ανόρθωση εκτός Ανόρθωσης και επανάφερε την ομάδα στα πρότυπα που την έμαθαν οι οπαδοί της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να μείνει το όνομα κάποιου στην ιστορία ως ευεργέτης και όπως λέει η παροιμία «το χρήμα πολλοί μίσησαν την Δόξα, ουδείς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ