8 συν 1 λόγοι να πάνε στον αγύριστο!

Του Δημήτρη Σούγλη

Πρόεδρε, μαθαίνω ότι κάποια λαμόγια τα έχεις ακόμη δίπλα σου. Μαθαίνω επίσης πως κάποιους που δεν έφταιξαν σε κάτι τους έδωσες “αποχαιρετιστήρια” επιστολή. Πιστέψαμε πως παλεύεις και θα φέρεις την αλλαγή. Πως θα διορθώσεις την ομάδα και το σωματείο μας. Πως θα φέρεις τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Πως θα κάνεις ριζικές αλλαγές και θα μας δώσεις πίσω τον θρύλο! Όχι. Ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο κάνουμε και μην ξεχνάς πως εσύ είσαι τώρα ο πιλότος…

Παρακαλούμε να τελειώσει η φετινή χρονιά για να σταματήσει ο διασυρμός της ομάδας. Άκουσον άκουσον… Ξεφτίλα! Διάβαζα μηνύματα που ζητούσαν οίκτο και πως το Αποέλ έπρεπε να σταματήσει να βάζει τέρματα και να μην μας βάλει 8! Τι άλλο θα ακούσουμε! Κατάντια! Κάνατε την καλύτερη ομάδα…ομαδούλα!

Περιμέναμε να κάνεις την έκπληξη! Θα την κάνεις; Ξέρω επίσης πως έχεις δίπλα σου κάποια αξιόλογα παιδιά που αγαπούν και πονούν την Ανόρθωση. Μαθαίνω όμως πως σε κάποιους από αυτούς βάζουν τρικλοποδιές οι άλλοι. Οι “κακοί”… Λυπάμαι που μαθαίνω επίσης πως οι “κακοί” φαίνεται να έχουν επιρροή επάνω σου και δεν τους έχεις στείλει ακόμη στον…. αγύριστο!

Σου επαναλαμβάνω με αγωνία: Διώξε τα καρκινώματα! Σταμάτα να επηρεάζεσαι από την κλίκα που έφερε την Ανόρθωση στο σημερινό κατάντημα! Σταμάτα να ακούς τα παλιόπαιδα που κατάστρεψαν εκτός από την ομάδα και το σωματείο, οικογένειες ολόκληρες! Σταμάτα να περιμένεις και σταμάτα να επηρεάζεσαι σε λάθος αποφάσεις! Θα προχωρήσεις σε χειρότερες και πιο μεγάλες λάθος αποφάσεις και του χρόνου θα κλαίμε επί ερειπίων!

Αν είναι να είσαι συνεχιστής των αρρωστημένων του σωματείου φύγε!

Το 8-1 μας γέμισε θυμό πάλι. Θλίψη και αγανάκτηση! Δεν μας φτάνουν τα χάλια μας ακούω ότι έχεις ακόμη λαμόγια πίσω σου και δίπλα σου, που σε επηρεάζουν αρνητικά και καταστροφικά! Αν δεν έχεις την αντίληψη και την ικανότητα να τους καταλάβεις, η αν δεν έχεις την βούληση να τους διώξεις και να τους καταγγήλεις, είσαι συνυπεύθυνος! Την “νύφη θα πληρώσεις” εσύ! Είσαι ηγέτης ή συνεχιστής; Είσαι ηγέτης ή το επικοινωνιακό παιγνίδι του “εργολάβου” που δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους και σε έβαλε εκεί για να κάνει ό,τι θέλει αλλά να μην φαίνεται;

Από το χείλος του γκρεμού μας κρατάει μια κλωστή! Δεν θέλω να σου γράψω για τα έργα και ημέρες πολλών. Αν δεν τα ξέρεις κακώς δεν τα ξέρεις! Αν δεν τα ξέρεις βγες απλά έξω στους απλούς οπαδούς και θα στα μάθουν. Ξέρω όμως ότι τα ξέρεις!… Πρόσεχε τις κλίκες! Μία σε καταδιώκει, σε ακολουθεί και προσπαθεί να διοικεί στο πρόσωπο σου! Δεν δέχτηκε την κατάντια στην οποία έφερε την Ανόρθωση, δεν αποδέχθηκε το γεγονός ότι τα έκανε θάλασσα και δεν θέλει ποτέ να αποχωρήσει! Δεν το κατάλαβες; Είσαι ηγέτης ή συνεχιστής; Είσαι ελπίδα ή μέρος και μέλος της “κλίκας”; Αυτά τα λέει ο Ανορθωσιάτης. Θα τους απαντήσεις; Θα τους επιβεβαιώσεις; Ή θα τους διαψεύσεις;

Προσπαθεί λοιπόν η απαράδεκτα εγκληματική για την Ανόρθωση κλίκα” να εκδικηθεί άτομα επειδή αυτοί “έφυγαν” και κάποιοι άλλοι είναι ακόμη εκεί! Επειδή επίσης δύσκολα θα βρουν κάποιοι δουλειά αλλού, η επειδή η Ανόρθωση τους δίνει γόητρο, η τους ανοίγει πόρτες σε άλλες δικές τους δουλειές, επιμένουν να είναι εκεί! Να διασύρουν, να σκορπίζουν ζιζάνια, να διαιρούν και να βασιλεύουν! Μα δεν τους πήρες ακόμη χαμπάρι; Δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι απλά συνεχιστής τους! Είσαι; Διαχώρισε την θέση σου!

Δεν βγήκες ακόμη να κάνεις μια δήλωση! Αν δεν ξέρεις τι να πεις, που θα έπρεπε, απλά παραιτήσου! Ποδοσφαιριστές είναι; Γραφιάδες είναι; Πρώην, τέως και νυν είναι; Έχεις 8 συν 1 λόγους να τους στείλεις και να πάνε στον αγύριστο!

Πρόεδρε, χρονικά πλαίσια δεν υπάρχουν. Κάνεις λάθος κινήσεις η δεν κάνεις καθόλου κινήσεις. Η πίστωση χρόνου έχει ημερομηνία λήξης! Δεν υπάρχει πια! Κάποια φερέφωνα είναι ακόμα εκεί.

Αν δεν καθαρίσεις θα σε φάνε τα ζιζάνια και τα φίδια! Δυστυχώς με κάποια από αυτά ήσουν μέχρι πρόσφατα συνεργάτης! Και αυτό με βάζει σε υποψίες. Πολλές υποψίες!…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ