Ανακοίνωση Blue Hools

Ανακοίνωση εξέδωσε μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας:

«14.03.2014.  Μια ημερομηνία που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη κάθε αγνού οπαδού της Ανόρθωσις. Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου γίνεται πιο μικρός,  το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου γίνεται εταιρεία.

Σαν Blue Hools εναντιωθήκαμε από την πρώτη στιγμή στη σύσταση οποιασδήποτε μορφής εταιρείας. Χωρίς ανακοινώσεις, “απειλές” και μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις δείξαμε την αντίθεση μας.  Σαν θέμα αρχής θεωρούμε αδιανόητο να μετοχοποιηθεί η ιδέα της Ανόρθωσης, να αποκτήσει η Ανόρθωση ιδιοκτήτες που σύμφωνα και με τις δηλώσεις του κύριου Πουλλαΐδη «επιφανείς Ανορθωσιάτες που αγαπούν το σωματείο και θέλουν να συνεισφέρουν. Θα μπορούν να το κάνουν και να έχουν ένα χαρτί που θα τους επιτρέψει να λένε ότι έχουν ένα κομμάτι της εταιρείας».  Όχι κύριε Πουλλαΐδη, Ανορθωσιάτη δεν σε κάνουν ούτε οι μετοχές, ούτε τα χαρτιά και όποιος θέλει κάποιο αντάλλαγμα για να συνεισφέρει στην Ανόρθωση τότε δεν ξέρει τι θα πει Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Η επόμενη ημέρα θα μας βρει εκεί παρόντες. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου με όλες μας τις δυνάμεις. Το οφείλουμε άλλωστε σε όλους αυτούς που πολέμησαν και θυσίασαν τα πάντα για να κρατηθεί ζωντανή η ιδέα της Ανόρθωσις. Επίσης θα σταθούμε προστάτες κάθε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στο Σωματείο για αυτό καλό κάνουν όσοι έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους να τα ακυρώσουν γιατί θα μας βρουν μπροστά τους.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι έχουμε αποφασίσει όπως προχωρήσουμε σε εγγραφή μελών με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες θα επανέλθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση.

Υ.Γ. Ο μάχες κερδίζονται στους δρόμους, όσοι αντέχουν ακολουθούν. Οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούν!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ