Έκκληση Πουλλαΐδη για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης, διά της οποίας απευθύνει έκκληση στα μέλη να παρευρεθούν απόψε στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα απευθύνω ύστατη έκκληση προς όλα τα μέλη της Ανόρθωσης Αμμοχώστου όπως απόψε παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας. Νιώθω την ανάγκη να προβώ στην πιο πάνω ενέργεια βλέποντας την πενιχρή προσέλευση των μελών στις δύο τελευταίες πολύ σημαντικές ΓΣ του Σωματείου μας.

Η σημερινή Γενική Συνέλευση είναι ακόμη πιο κρίσιμη από την προηγούμενη λόγω και της απόφασης, για απόρριψη της δημιουργίας Εταιρείας, η οποία τονίζω ότι είναι απόλυτα σεβαστή.

Πλέον θα πρέπει να κινηθούμε προς εξεύρεση άλλης άμεσης λύσης που να διασφαλίζει το παρών και το μέλλον του Σωματείου μας για αυτό και η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη.

Πέραν της παρουσίας καλώ το οποιοδήποτε μέλος έχει να προτείνει λύση να το πράξει απόψε ενώπιον της ολομέλειας της ΓΣ. Κάθε μέρα που περνά κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για το Σωματείο μας και απόψε η ΓΣ των μελών, ως το ανώτατο όργανο του Σωματείου, θα κληθεί να δώσει όχι μόνο κατευθυντήριες γραμμές αλλά και λύσεις, λύσεις εφικτές, ουσιαστικές και άμεσα πραγματοποιήσιμες καθώς ο χρόνος τρέχει εις βάρος της Ανόρθωσης.

Η εξέλιξη των πραγμάτων στην αποψινή ΓΣ θα κρίνει και κατά ένα μεγάλο βαθμό την απόφαση μου αλλά και την απόφαση των μελών του ΔΣ για παραμονή ή παραίτηση.

Μετά τιμής
Χρίστος Πουλλαϊδης
Πρόεδρος
Ανόρθωσης Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ