Έρχονται οι Duff & Phelps

Με ανακοίνωσή της, η επίσημη Ανόρθωση ενημερώνει για την κάθοδο των Duff & Phelps στην Κύπρο, οι οποίοι θα αναλάβουν την εκπόνηση σχεδίου για τον τρόπο λειτουργίας της Ανόρθωσης στα πλαίσια της εξαγγελίας για δημιουργίας εταιρείας:

«Ενημερώνουμε τους φίλους και τα Μέλη του Συλλόγου, ότι σε συνέχεια εξαγγελίας που έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Πουλλαίδης, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εταιρίαDuff & Phelps για κάθοδο τους στην Κύπρο.

Πενταμελής αντιπροσωπεία της εταιρείας θα βρίσκεται στην Κύπρο μεταξύ 02 και 06 Φεβρουαρίου 2014 με σκοπό τη μελέτη και ανάλυση των δεδομένων λειτουργίας του Συλλόγου, έτσι ώστε να καταθέσουν προς το Σύλλογο έκθεση εισηγήσεων για αναδιάρθρωση της λειτουργίας του, σε σχέση πάντοτε και με το ενδεχόμενο σύστασης εταιρίας για να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σημειώνουμε ότι η επίσκεψη και αρχική μελέτη δεν εξυπακούουν οποιαδήποτε δέσμευση εκ μέρους του Συλλόγου για περαιτέρω συνεργασία, ενώ τα έξοδα του Συλλόγου, σε αυτή τη πρώτη φάση συνεργασίας, θα περιοριστούν μόνο στα πραγματικά έξοδα ταξιδιού και διαμονής της πενταμελούς αντιπροσωπείας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ