Η πιθανή εντεκάδα του Μακαρείου

Η φετινή προσπάθεια της Ανόρθωσης για διάκριση περνάει από το Μακάρειο στάδιο, εκεί που η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει ένα πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Δόξα. Ο αγώνας λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία καθότι υπάρχει η δυνατότητα με ενδεχόμενη νίκη να ανεβούμε ακόμη ένα σκαλάκι στον βαθμολογικό πίνακα μιας και η Ομόνοια ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Στα του δικού μας παιχνιδιού, ο Ζόρζε Κόστα που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα πονοκεφαλιάζει μιας και θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ροβέρτο Κολαούτι. Επιπλέον, εκτός πλάνων είναι οι Νταν Αλέξα και Κάλβο λόγω δικαστικής και καρτών αντίστοιχα. Έτσι, η τράπουλα θα χρειαστεί να ανακατευτεί άλλη μια φορά.

entekada

Κάτω από τα δοκάρια υπάρχει το μεγάλο δίλημμα, ίσως πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Βαλβέρδ ή Βέγκα; Θα προτιμήσουμε τον «Ινδιάνο» θέλοντας να πάμε με την λογική της κατανομής χρόνου συμμετοχής.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Δημητρίου και στο αριστερό κατά πάσα πιθανότητα ο Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η παρουσία των Ζόρζε και Οικονόμου.

Στον χώρο του κέντρου υπάρχει η απουσία του Αλέξα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Γρηγόρης Μάκος. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τα αυτονόητα από τον Ζ.Κ. Μόσε Οχαγιόν και Σότα Γκρικαλασβίλι επιβάλλεται να ξεκινήσουν βασικοί, θέτοντας εκτός ενδεκάδας τον Γκονζάλο Γκαρσία.

Στην επιθετική γραμμή θα φανεί το βάθος της φετινής ομάδας για τον λόγο ότι οι 2 από τους 3 που αγωνίζονται ως συνήθως στην αρχική ενδεκάδα, δεν θα αγωνιστούν και ο τρίτος διέρχεται αγωνιστικού ντε-φορμαρίσματος.  Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Ανδρέα Μακρή στο δεξί άκρο, αριστερά τον Φοφανά και στην κορυφή τον Οκκά. Εκτός και αν επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός να «βολέψει» κάπου τον Γκαρσία.

Ένα άλλο σενάριο για την επιθετική τριάδα που δεν συγκεντρώνει όμως πολλές πιθανότητες, είναι στην κορυφή να αγωνιστεί ο Μακρής με τον Αβραάμ στο αριστερό άκρο και ένα εκ των Φοφανά ή Οκκά στο δεξί.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα που πρέπει να κερδηθεί. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον θεσμό του κυπέλου η ομάδα έδειξε ότι οι δυνατότητες της δεν είναι όμοιες με εκείνες του αγώνα με την Αλκή στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό που απομένει τώρα είναι να το επιβεβαιώσουν στο Μακάρειο Στάδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ