Οι διοικούντες στον κόσμο τους – Άθλια απόφαση

Η απόφαση που ανακοινώθηκε σήμερα από το Σωματείο, έχει ξεπεράσει τα όρια αθλιότητας. Μιλάμε για το υποχρεωτικό καπέλο των 10 Ευρώ για τα επόμενα τέσσερα (!) παιγνίδια της ομάδας, και εντός και εκτός! Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για το Σωματείο, αλλά κάποιοι δεν κατανοούν ότι οι καιροί είναι ακόμη πιο δύσκολοι για τον απλό κόσμο.

Μόλις χθες ανακοίνωσαν ότι μείωσαν 5 Ευρώ την τιμή του κανονικού εισιτηρίου για το εντός έδρας παιγνίδι με τον Άρη, με την τιμή να πέφτει στα 10 Ευρώ, η ίδια με αυτή του μαθητικού η οποία δεν άλλαξε. Ακόμη και έτσι όμως, ήταν μία πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της Διοίκησης. Και έρχονται μία ημέρα μετά να βάλουν υποχρεωτικό καπέλο 10 Ευρώ για τα επόμενα τέσσερα παιγνίδια, δηλαδή με Άρη, Ερμή, Ομόνοια και Απόλλωνα, τα τρία τελευταία εκτός έδρας.

Δηλαδή, με Άρη ο κόσμος θα πληρώσει συνολικά 20 Ευρώ, είτε είναι κανονικά τα εισιτήρια είτε μαθητικά. Με Ερμή τα κανονικά θα είναι 27 Ευρώ και τα μαθητικά 20, ενώ με Ομόνοια και Απόλλωνα οι τιμές θα είναι 25 Ευρώ τα κανονικά και 20 τα μαθητικά.

Και ρωτάμε εμείς τώρα: Ποιός θα δώσει αυτά τα χρήματα για να πάει να παρακολουθήσει ένα παιγνίδι; Ποιος θα δώσει 25 Ευρώ για ένα εισιτήριο και άλλα 20 για τη βενζίνη συν τα φαγητά κλπ; Ειλικρινά, πως γίνεται να έχει παρθεί τέτοια απόφαση, μοναδική στα χρονικά του ποδοσφαίρου; Να δεχθούμε το καπέλο για ένα παιγνίδι, αλλά για τέσσερα συνεχόμενα; Έχουν επίγνωση της Κυπριακής πραγματικότητας αυτοί που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση;

Ο κόσμος είναι αυτός που εδώ και τόσα χρόνια είναι ο μόνιμος αιμοδότης του Σωματείου. Κάνουν τα λάθη οι διοικούντες, πληρώνει ο κόσμος. Αυτό όμως που αποφασίστηκε τώρα, δεν έχει προηγούμενο. Καλούμε τους διοικούντες να αναθεωρήσουν τη γελοία αυτή απόφαση, αν δεν θέλουν η ομάδα να αγωνιστεί στο Τσίρειο και στο ΓΣΠ σε λίγες εβδομάδες από τώρα με καμιά 500αριά άτομα στην κερκίδα… Ελπίζουμε να γίνουν δεύτερες σκέψεις και ο λαχνός να ισχύσει σε μόνο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια τουλάχιστον…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ