Οι αναντικατάστατοι

Τέσσερις  ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει λεπτό μέχρι τώρα στους πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Οι αναντικατάστατοι για τον Ζόρζε Κόστα είναι οι Βαλβερδ, Άντιτς, Τζέισον και Αλέξα και χρήσιμα συμπεράσματα εξάγονται από τα πιο πάνω. Μπορεί μεν για τον Βαλβέρδ το γεγονός αυτό να είναι πέρα για πέρα λογικό καθώς πρόκειται για τερματοφύλακα ωστόσο οι υπόλοιπες περιπτώσεις έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην περίπτωση των ακραίων  Άντιτς και Τζέισον  τα πράγματα είναι ξεκάθαρα . Ο τραυματισμός του Σιέλη σε συνδυασμό με την έλλειψη βάθους σε κάποιες θέσεις του ρόστερ αυτόματα τους αναγάγει ως αναντικατάστατους. Ο ισχυρισμός αυτός γίνεται ακόμη πιο δυνατός εάν συνυπολογίσουμε ότι η επιστροφή του  Τζέισον στους αγωνιστικούς χώρους μετά την μακρά απουσία του και κάθε άλλο παρά σταδιακή ήταν. Ας μην ξεχνάμε πως ο Αγγλοκύπριος στην πρεμιέρα απέναντι στην Ομόνοια αγωνίστηκε βασικός ενώ τα ρεπορτάζ πριν το ματς θεωρούσε απομακρυσμένο μέχρι απίθανο το ενδεχόμενο να λάβει λεπτά συμμετοχής!

Τέλος για τον Αλέξα, τα πάντα αποδίδονται στον εντελώς αλλιώτικο Αλέξα που βλέπουμε φέτος. Ο Ρουμάνος  μέσος πέρσι χρεωνόταν νωρίς την κίτρινη κάρτα και έτσι ανάγκαζε τον προπονητή να τον βγάζει αλλαγή για να προστατευτεί σε αντίθεση με φέτος που τον βλέπουμε να παίζει πιο ψηλά, να είναι πιο μυαλωμένος και την ίδια στιγμή να σκοράρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ