Οι φυλές των οπαδών: Στόιλοφ edition

Οι Φυλές των οπαδών» μετά από μία «αναγκαστική» αποχή λόγω προσωπικών υποχρεώσεων του συντάκτη, επιστρέφουν σήμερα με θέμα τον… Στάνιμιρ Στόιλοφ. Οι εννέα φυλές λοιπόν αφήνουν στην άκρη τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και καταπιάνονται με τον φίλτατο και αγαπημένο Βούλγαρο προπονητή ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται να παίρνει τα «ευκολότερα» χρήματα που πήρε ποτέ στη ζωή του. Για να δούμε λοιπόν τις απόψεις των φυλών για τον πολύκροτο αυτό θέμα…

Ο ξερόλας

«Ελάλουν σας το εν σας το ελάλουν; Εννά τον διώξετε και θα χρωστούμε τα μαννοκέφαλα μας πάλε! Αλλά όι! Ο Κάκος να λαλεί ότι υπάρχει ειδικός όρος! Ειδικός όρος ιμίσχ! Μα τι ενόμισες κύριε Κάκο; Όποτε θέλουμε πακετάρουμε τους και μετά επιμένουμε ότι εν έχει τίποτε και να μεν φοούμαστε; Είπα το που την πρώτη στιγμή! Αφού του εκάμετε που του εκάμετε τόσα χρόνια συμβόλαιο, αφήστε τον ως τα μέσα της χρονιάς και ότι γινεί! Έτο, εννά είχατε χρόνο να φκάλετε και λίην «βρώμα» και στο τέλος να έφεφκεν που μόνος του. Αλλά εσείς; Αφήκατέ τον να αλωνίζει και αλωνίζατε και εσείς μαζί του. Έθελεν τον Τόμασιτς ιμίσχη. 35 χρονών κρέας. Και επίαμεν και εδώκαμεν 200 χιλιάδες το χρόνο να τον φέρουμε. Για ΔΥΟ χρόνια μάλιστα! Ρίφκια ε ρίφκια! Μιζούες όμως, μιζούες;»

Ο αντιανορθωσιάτης

«My name is Stanimir Stoilof and I would like to say thanks to mr. Kakos for his birthday gift he gave me! 450 thousand Euros! I love you mr. Kakos. If you like, I can come to work again for Anorthosis. You will give me a closed 3 years contract, I will bring talented and young players like Tomacic, I will lose a game or two and then you will kick me again out from Anorthosis! I love you mr. Kakos!»

Ο καράολος

«Κάκο και φίλοι είσαστεν άρχοντες! Πιερώνουμεν το κάθε κρέας που εφέραμεν με το κιλό σε χρυσό, να είσαστεν καλά! Ναι, είμουν fan του Κάκου στην αρχή, είμουν fan και του Στόιλοφ αλλά μετά που κάποια φάση και μετά εκατάλαβα το λάθος μου! Είπα να «κρύψω» για το καλό της ομάδας αλλά τωρά με την απόφαση τούτη της FIFA είπα να τα πω έξω από τα δόντια! Όι να τολμήσει κανένας να με πει.. καράολο!»

Ο «δημοσιογράφος»

«Δυστυχώς για ακόμα μία φορά η Ανόρθωση θα κληθεί να πληρώσει τις, τουλάχιστον, απερισκεψίες των διοικούντων της. Κάποιοι «υποθήκευσαν» το μέλλον του σωματείου απλά για να είναι αρεστοί στον κόσμο, και όταν ολοκλήρωσαν το «έργο» τους την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια. Για ακόμα μία φορά ο κόσμος θα πρέπει να πληρώσει τα λάθη των άλλων, και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο κόσμος θα κάνει τη δική του επανάσταση απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν το μέλλον της ομάδας τους στην αβεβαιότητα…»

Ο καναπεδάκιας

«Ουστ ρε Στόιλοφ! Ουστ! Έχε χάρη που δεν εμπορούσα να έρκουμουν στα παιγνίδια της ομάδας τζίντον καιρό γιατί θα σε κουπανούσα μες το γήπεδο! Και εσένα και τζίνους που σε εφέραν! Σκέφτουμε τα τωρά και μετανιώνω που δεν ήμουν στο γήπεδο τότε! Αχ και να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να σηκωστώ που τζίντον καναπέ! Εν καιρός να αρκέψω να έρκουμε μάπα φαίνεται! Έτο, εννά στείλω το CV μου να με πιαν εμένα προπονητή και κανεί! Τζίνες οι καρεκλούες του πάγκου μια χαρά μου φαίνουνται! Ενευρίασα τωρά, πάω στην Σβετλάνα μου να με ηρεμήσει.»

Ο μπούκκης

«Εγώ οικονόμησα τα καλά πάντως! Όι όσα έπιασεν ο Στόιλοφ, αλλά καλά τα επήα και εγώ! Κάτι «σιουράκια» που έπιασα λόγω του Βούρκαρου! Είχα τις πηγές μου στην Βουλγαρία και έξερα που πρώτο χέρι πριν γίνουν ότι έγιναν! Εννά σας πω κάτι αλλά μεν το πείτε πάρακατω… Τζίντον Τόμασιτς, εγώ τον επρότεινα του Στάνιμιρ. Και τον Ιβάνκοφ το ίδιο! Εφάμεν καλά, και υποσχέθηκε μου μάλιστα ότι θα μου δώκει και ποσοστό που τις 450 χιλιάδες! Μαζί τα φάγαμε!»

Ο μ.Χ προφήτης

«Που την πρώτη στιγμή είπα τους το. Μεν τον φέρετε και εν μιζαδόρος τούτος. Ή επαίξαν πελλό, ή «εξέραν» τι εκάμναν. Μόνο και μόνο που εχρυσοπληρώνουμε κάτι συνταξιούχους χωρίς «ερωτήσεις», λαλεί πολλά. Ακούαν με όμως; Όι φυσικά. Που ήρτεν ο καιρός να τον «διώξουν», είπα τους πάλε να περιμένουν λίο γιατί θα τα έβρουμε μπροστά μας τούτα. Πάλε εν με ακούσαν. Ο μόνος που με άκουεν εν ο παρέας ο Κωστής. Και εννοείται ότι εσυμφώναν μαζί μου. Είσαι η «φωνή της λογικής» ελάλεν μου. Είπεν μου και το άλλο, ότι θα δικαιωθείς στο μέλλον. Έτο, εδικαιώθηκα. Μακάρι να μεν εδικαιώνουμουν αλλά βλέπω μπροστά εγώ…»

Ο «Αλτσχάιμερ»

«Ούλλα και ούλλα αλλά τούτο εν τω περίμενα. Που εθυμήθηκεν 20 χρόνια μετά να έρτει ο Ιορτανέσκου και να θέλει ριάλλια που την ομάδα μας; Ο Ιουρτανέσκου ρε; Εκάμαμεν τον άνθρωπο και έτσι μας το ανταποδίδει; 450 χιλιάδες λίρες; Μα ίντα μισθό του εδιούσεν ο Κίκης τότε; Ο Αλέφαντος και ο Μαντζουράκης έμεινε να θέλουν ριάλλια που εμάς. Ελπίζω ο τωρασινός μας ο προπονητής, ο Μουσκάλλης, να μεν έρτει μετά που 20 χρόνια να θέλει και τζίνος ριάλλια.»

Ο λαφαζάνης

«AntiFIFA! AntiUEFA! AntiBulgaria! AntiStoilof! Ο Κάκος μια χαρά έκαμεν και έδιωξεν τον μιζαδόρο! Αφού είχε και όρο στο συμβόλαιό του που το έγραφεν καθαρά είπεν μου ο Γιαννής ο Σουμπαρού που τον Μαζωτό. Και που τη στιγμή που το είπεν ο Γιαννής ο Σουμπαρού αλλά και ο Κάκος, τότε πιστεύκω τους! Υπάρχει κάποιος λόγος να μεν τους πιστέψω;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ