Άρεσε ο Γεωργιανός

Τεχνίτης και ιδιαίτερα κινητικός ο Γεωργιανός Σότα Γκρικαλασβίλι, ήταν από τους παίχτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κατά τα άλλα φτωχό από άποψη ποιότητας, χθεσινό παιχνίδι. Εκεί που για 70 περίπου λεπτά δεν είχαμε δει κάτι ιδιαίτερο από πλευράς Ανόρθωσης αφού είχε το παιχνίδι εκεί που το ήθελε με την Αλκή ωστόσο να μην τα βάζει κάτω, η είσοδος του Γεωργιανού έδωσε άλλο αέρα στην ανάπτυξη της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ακούστηκαν πολλά το καλοκαίρι, ενώ φερόταν να είναι και ένα βήμα από την πόρτα εξόδου του Αντώνης Παπαδόπουλος, εξέπληξε ευχάριστα με την ψεσινή του παρουσία. Ή μάλλον, εξέπληξε όσους δεν τον είχαν δει αγωνιζόμενο στο φιλικό με τον Ερμή, πριν από δυο βδομάδες. Η πεποίθησή μας, ότι πρόκειται για εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή, όχι απλά παραμένει, αλλά ενισχύθηκε!

Ο Γκριγκαλασβίλι ήταν και άτυχος στη φάση του 84ου λεπτού, όταν από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, πιεζόμενος από τρεις αμυντικούς έπιασε το σουτ, με την μπάλα να μην μας κάνει την χάρη και να περνά ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Αθάνατης…

Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε βέβαιοι ότι ο Σότα θα δείχνει όλο και περισσότερα στοιχεία και καθόλου απίθανο ο Ζόρζε Κόστα να αρχίσει να τον υπολογίζει στα πλάνα της αρχικής ενδεκάδας, γιατί όχι και από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ