«Καυτή» αγωνιστική

Μπορεί να λείπει το μεγάλο ντέρμπι – τουλάχιστον στο άνω διάζωμα της βαθμολογίας – ωστόσο η τρέχουσα αγωνιστική είναι «καυτή» από κάθε άποψη.Από τρία παιχνίδια στις δυο μέρες του Σαββατοκύριακου και ένα παιχνίδι τη Δευτέρα συνθέτουν το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας.

Η αρχή γίνεται σήμερα στις 19:00 το απόγευμα, με την πολύ δύσκολη έξοδο του ΑΠΟΕΛ που προβληματίζει, στη Λεμεσό. Εκεί θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ, η οποία δίνει το πρώτο δύσκολο τεστ της χρονιάς, μιας και ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων το καλοκαίρι.

Μια ώρα αργότερα, η Νέα Σαλαμίνα μετά την αλλαγή στον πάγκο φιλοξενεί τα Κούκλια, τα οποία είχαν κάνει το «μπαμ» στην πρεμιέρα κερδίζοντας την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, η Ομόνοια θα υποδεχτεί την ΕΝΠ στο άδειο λόγω τιμωρίας Νέο ΓΣΠ. Δυο ομάδες που έχουν παρόμοια προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Την Κυριακή, πέραν από το παιχνίδι μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος, θα διεξάγεται και το ΑΕΚ – Εθνικός, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη για φέτος. Λίγο αργότερα, στο Τσίρειο, έχουμε το ντέρμπι Άρη – Δόξας.

Τέλος, η αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με το τοπικό ντέρμπι Ερμή – Αλκής. Εάν η Αλκή δεν καταφέρει να πάρει κάποιο κέρδος απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παναγιώτου και με τα χίλια μύρια οικονομικά και άλλα προβλήματα που κουβαλά, θα επιβεβαιώσει τις Κασσάνδρες που την θέλουν πρώτο φαβορί για διαβάθμιση.

Ας ελπίσουμε σε μια «καυτή»αγωνιστική, χωρίς έκτροπα και με πρωταγωνιστές μόνο τους ποδοσφαιριστές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ