Εξύβρισε τον κόσμο μας πάλι ο Άθως Χρυσοστόμου

Τον κόσμο της ομάδας μας εξύβρισε ακόμα μία φορά ο Κύπριος τερματοφύλακας Άθως Χρυσοστόμου. Θυμίζουμε πως πέρσι στο παιγνίδι με την Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου», ο Άθως Χρυσοστόμου προχώρησε και πάλι σε τέτοιες ενέργειες του, βρίζοντας μάλιστα και συγγενικά πρόσωπα του τέως Προέδρου Σάββα Κάκου.

Σήμερα λοιπόν, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όπου αγωνίστηκε ως βασικός, ο Άθως Χρυσοστόμου πήρε τη μπάλα και την κλώτσησε αψυχολόγητα στα boxes της ανατολικής εξέδρας, εξαγριώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες. Σημειώνουμε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, ούτε και ένας οπαδός μας ασχολήθηκε με τον Κύπριο τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια, ο διαιτητής του αγώνα πήγε κοντά του να του κάνει κάποιες συστάσεις, και ενώ τα «άκουγε» από το διαιτητή, ο Άθως Χρυσοστόμου έβλεπε προς την κεντρική εξέδρα και έβριζε τους οπαδούς μας, μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ο οποίος συνέχισε απλά με τις συστάσεις.  Κάπου εκεί έληξε το επεισόδιο και ο Κύπριος πορτιέρο πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Άθως Χρυσοστόμου προχωρά σε τέτοιες κινήσεις απέναντι στον κόσμο και το Σωματείο της Ανόρθωσης, με τον ίδιο να δείχνει πως δεν έχει κανένα σεβασμό προς το Σωματείο μας… Κάποιοι εκεί στον Ερμή ας του πούνε κάποια λόγια, και ιδιαίτερα ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιώτου…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ