Πως έχουν μέχρι στιγμής τα διοικητικά

Εκεί που όλα έδειχναν ψες πως η επιτροπή σωτηρία θα αναλάμβανε τα ηνία και θα έβγαζε το σωματείο από το διοικητικό αδιέξοδο, η κοινή επιστολή Κάκου – Παντελή τα έφερε όλα τούμπα και φέρνει τον Κυριάκο Κκούσιο πιο κοντά στον προεδρικό θώκο.

Από την επιτροπή σωτηρίας δεν ξεκαθάρισε το τοπίο κάτι το οποίο  αναμένεται να γίνει ως αύριο το μεσημέρι, ούτως ώστε να παρθεί η οριστική απόφαση. Ήδη τα ονόματα που θα αποτελούν την επιτροπή δημοσιεύτηκαν και αναμένεται απλά να ληφθεί η απόφαση αν θα συνεχίσουν με την κατάθεση συνδυασμού ή αν θα μείνουν απλά στις ανακοινώσεις.

Στην αντίπερα όχθη,  τα πράγματα κινήθηκαν εκ διαμέτρου αντίθετα. Από την επιφυλακτικότητα και τα ευχολόγια που περιείχε η χθεσινή τους ανακοίνωση μεταλλάχτηκε   σε αποφασιστικότητα και πρόθεση δημιουργίας συνδυασμού .

Στο συνδυασμό αυτό αναμένεται να  υπάρχουν άτομα συνεργάτες και έμπιστοι τόσο του Κκούσιου όσο και του Κάκου, λόγο αναμένεται να έχει και ο Ανδρέας Παντελή. Με μια πρόχειρη μελέτη στα περασμένα συμβούλια και δίχως να είναι ασφαλής η πρόβλεψη θεωρείται πολύ πιθανό ότι στο  συνδυασμό θα βρίσκονται πέραν του Κυριάκου Κκούσιου και  οι Ππεκρής , Χαραλάμπους, Α. Πουλλαϊδης, Φρ. Χατζημιχαήλ όπως επίσης και οι επικεφαλείς των τμημάτων βόλεϊ   Μάκης Κοντός και Αδάμος Μοντάνιος ενώ ερωτηματικό παραμένει  κατά πόσο θα επιστρέψει στα διοικητικά ο Μ. Χατζηπαντέλας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ