Αποκαλύπτουμε ποιοι επεξεργάζονται τη σύσταση «Επιτροπής Σωτηρίας»

Το Anorthosis24 αποκαλύπτει ορισμένα από τα άτομα που αποτελούν την ομάδα η οποία επεξεργάζεται τη σύσταση της «Επιτροπή Σωτηρίας».

Την ομάδα αποτελούν οι Αυγουστίνος Παπαθωμάς, Κώστας Γιωρκάτζης, Κώστας Πιερής, Χάρης και Γιάννος Χαριλάου, Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου, Αντρέας Φιλίππου, Τάσος Ανδρέου, Νάτια Βραχίμη Χ”Κωστή, Μάριος Κίττος, Αντώνης Καλλής, Χρίστος Καράς, Χρίστος Χ”Σωτήρης, Κώστας Ιακώβου, Νίκος Κάρουλας, Μιχάλης Βασιλείου, Γιώργος Παντελή, Πανίκος Χριστοδούλου.

Στην πορεία θα προκύψουν και άλλα άτομα, φίλοι και οπαδοί της Ανόρθωσης που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, οι οποίοι στηρίζουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Επικεφαλής είναι όπως αναφέραμε από χθες ο Γεώργιος Παφίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, ο 60χρονος επιχειρηματίας κατάγεται από το κατεχόμενο Γεράνι Αμμοχώστου και διαμένει στη Λευκωσία. Έχει σπουδάσει Certified Accountant στην Αγγλία όπου διατηρεί εργοστάσιο τροφίμων, στο Μπέρμιγχαμ. Στην Κύπρο ίδρυσε το Κολέγιο BPP για certified accountants, όπου και δίδασκε. Στα διοικητικά της ομάδας μας αναμίχθηκε το 2002, στο συμβούλιο του αείμνηστου Κυριάκου Θεοχάρους, μέχρι το 2008 που παραιτήθηκε μερικούς μήνες πριν τα γεγονότα. Αργότερα, διετέλεσε μέλος στο συμβούλιο του Αντώνη Δημητρίου για μικρό χρονικό διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ