Θα έχει και γλυκό…

@Καλησπέρα αδέρφια, πάνε μέρες από την τελευταία μας ανανέωση ένεκα έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων είπα να φυλάξω δυνάμεις για την συνέχεια.

@Η εβδομάδα μας πάει πρίμα, σουπερ-καπ την Τρίτη τα κορίτσια μας πέτυχαν επιβλητική νίκη στην ΑΕΛ . Την Παρασκευή οι άνδρες πήραν διπλό μέσα στο Ελευθερία κόντρα στους κινέζους που όταν ανακάλυψαν το βόλλεϊ εμείς είχαμε ήδη πάνω από 20 τρόπαια. Τέλος οι φουτσαλιστές μας πέτυχαν επιβλητική νίκη κόντρα στην Α.Ο.Ε Λακατάμιας με το τεράστιο 11-3.

@Αυτή η εβδομάδα όμως θα έχει και γλυκό όπως ξεστόμισε κάποτε ο Ηρακλής Αντύπας μεταδίδοντας το αλήστου μνήμης   Ανόρθωση-ΟΣΦΠ…και το γλυκό θα σερβιριστεί  την Κυριακή.

@Το παιχνίδι της χρονιάς για αυτούς, ένα ντέρμπι απλά για εμάς. Εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι για τον Λέβι, να προετοιμάσει κατάλληλα ψυχολογικά την ομάδα ούτως ώστε  να μην μπούμε χαλαρά και να το πληρώσουμε.

@Ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική με 10 ποδοσφαιριστές έδωσε ο Ισραηλίτης τεχνικός, καθώς δεν ολοκλήρωσε  ποτέ με 11 ποδοσφαιριστές ματς με την Ομόνοια. Η κόκκινη για την ομάδα μας είναι και no offer τις εταιρείες στοιχημάτων.

@Το ερωτηματικό πλέον είναι θα είναι απευθείας κόκκινη ή με δεύτερη κίτρινη; Έτσι μάθαμε να μας παίζουν, έχει μάθει το πετσί τα χειρουργεία δίχως αναισθητικό και έτσι περιμένουμε να μας παίξουν και αύριο. Η παρασκηνιακή αδυναμία μας ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι.

@Αύριο δεν σταματάμε να φωνάζουμε ούτε λεπτό, εμείς θα βάλουμε το πρώτο γκολ, εμείς θα δείξουμε το δρόμο στους ποδοσφαιριστές μας , από το δικό μας πάθος και την δική μας διάθεση περνά πρώτα ο δρόμος για το τρίποντο. Για τους 1100  κομπάρσους που βάλανε και μέσο να βρουν εισιτήριο, καλό θέαμα παιδιά, να βλέπεις Ρεζεκ , Σπαντάτσιο , Κάλβο και Λαβόρδε με μόνο 20 ευρώ είναι προνόμιο εμείς δώσαμε 25. Εκμεταλλευτείτε το.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ