Στο τραπέζι να ριχθεί μόνο το τρίποντο

Ο ορισμός του Τράττου μόνο  ως πρόκληση μπορεί να εκληφθεί εκ μέρους μας. Ένας διαιτητής που φέρει μερίδιο ευθύνης για την μια και μοναδική απώλεια βαθμών που είχαμε και με βεβαρημένο πρότερο παρελθόν εις βάρος της ομάδα μας  δεν είναι ο κατάλληλος να διαιτητεύσει το ντέρμπι αυτό όπως ούτε και το φιλαράκι του ο Νικολαϊδής

Τα ανωτέρα παρασκηνιακά  στρώματα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν,  θέλουν ξεκάθαρα να διαλύσουν την συσπείρωση και την δυναμική που δημιουργήθηκε και ευελπιστούν ότι  μια διαιτησία  που λόγω της δικαιολογημένης προκατάληψης  που υπάρχει   θα μας εκνευρίσει και θα μας οδηγήσει σε έκτροπα τα οποία θα τιμωρήσουν την ομάδα μας και θα μας φέρουν πάλι να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

Ας μην ξεγελιόμαστε όμως, εμείς αύριο παίζουμε μόνο τρεις βαθμούς, την χρονιά την παίζουν αυτοί, είναι ένα ντέρμπι με την Ομόνοια σαν τόσα άλλα που έχουμε παίξει με πολύ μικρότερη σημασία τόσο βαθμολογική όσο και για το γόητρο. Για αυτό αδέλφια ας μην πέσουμε θύμα της εκ του άνωθεν σκευωρίας, η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι κόσμια για να μην τιμωρήσουμε την ομάδα μας, όπλο μας μόνο το πάθος μας και η φωνή μας με αυτά θα σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας προς το τρίποντο με αυτά θα προκαλέσουμε πανικό μέσα στο γήπεδο μας, ούτε ένα αντικείμενο μέσα ούτε μια  αφορμή για να μας τιμωρήσουν, έρχονται δυσκολότερα και σοβαρότερα ματς από το αυριανό και οι ποδοσφαιριστές μας θα μας χρειάζονται δίπλα τους γιατί  η παρουσία μας θα είναι μείζωνος σημασίας. Ας μην τους κάνουμε την χάρη ας σταθούμε ασπίδα δίπλα από την ομάδα.

Αύριο ο καθένας μας δεν είναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του είναι υπεύθυνος και για τον δίπλα του, μαζί θα φωνάζουμε, μαζί θα πανηγυρίζουμε μαζί θα το σηκώσουμε τον Μάη. Δε θα κάνουμε την χάρη κανενός, γουστάρουμε μόνο την πάρτι μας και αύριο θα το δείξουμε.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ