«Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του SuperSport έκανε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία αλλά και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Για το χθεσινό πρώτο φιλικό:

«Η προετοιμασία βαίνει καλώς, δεν υπάρχουν τραυματισμοί και αγωνίστηκαν όλοι στο φιλικό με εξαίρεση τους Κολαούτι και Δημητρίου. Οι υπόλοιποι πήραν χρόνο συμμετοχής και έγινε ένα πρώτο ξεμούδιασμα. Δεν είναι φιλικό για συμπεράσματα όμως όσο περνούν οι μέρες και θα έρθουν και τα πιο δυνατά φιλικά θα είμαστε σε θέση να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Η ομάδα θα είναι έτοιμη την στιγμή που πρέπει».

Για τον Τζέισον Δημητρίου:

«Κάνει ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης και σημασία έχει να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη στο να αρχίσει προπονήσεις».

Για τον Ρέζεκ:

«Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση αυτή του Ρέζεκ, δεν έχουμε κάτι ενώπιον μας, δεν εξαρτάται από εμάς. Αν έρθει μια πρόταση που να μας ικανοποιεί οικονομικά τότε θα εξεταστεί. Γενικά όσον αφορά το ρόστερ προχωρά κανονικά ο προγραμματισμός. Ο προγραμματισμός δεν γίνεται για να παίξουμε 1-2 γύρους στην Ευρώπη αλλά για μια ολόκληρη σεζόν».

Για τον Κάλβο:

«Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει. Μπορεί να έρθει μια πρόταση και για παίκτη για τον οποίο δεν έχει ακουστεί οτιδήποτε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ