Είναι και τα κριτήρια

Μπορεί να βρισκόμαστε σε φάση μεταγραφικού σχεδιασμού και λίγες εβδομάδες πριν τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις, αλλά την ίδια στιγμή γίνεται αγώνας δρόμου για να μπορέσουμε να περάσουμε τα κριτήρια του Ιουνίου.

Για να περάσουμε τα κριτήρια του Ιουνίου, απαιτείται ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο Ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο που δύσκολα βρίσκεται σε τέτοιους οικονομικά δύσκολους καιρούς. Για να μπορέσουμε να βρούμε αυτά τα χρήματα, πρέπει την ίδια ώρα να μην ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό που τέθηκε έτσι ώστε να μην μεγεθύνουμε στο τέλος ακόμη περισσότερο το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

Μην ξεχνάμε ότι για να φθάσουμε να έχουμε τέτοιο χρέος, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η απλότητα με την οποία κάναμε τεράστια συμβόλαια και η ακόμη μεγαλύτερη ευκολία που αποδεσμεύαμε μονομερώς αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Θα είναι ανεπίτρεπτο με όλα αυτά που ζούμε τους τελευταίους μήνες, να επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος.

Για να έρθουν κάποια έσοδα όμως, πρέπει να γίνει σωστή δουλειά και από το σωματείο. Για παράδειγμα, η μπουτίκ παραμένει ακόμα κλειστή(!), χωρίς να έχει γίνει κάποια ουσιαστική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, όπως είδαμε την μπουτίκ στην πρώτη προπόνηση, θα είναι θαύμα αν ανοίξει ακόμη και με την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ