Τα ραβασάκια της UEFA: Ντόπρα & Σίμοφ

Την Κυριακή, είχαμε κάνει αναφορά στην υπόθεση Ντροπρασίνοβιτς και τις 150 και πλέον χιλιάδες που πρέπει να του καταβάλει το Σωματείο, προκειμένου να ικανοποιήσει οικονομικά τον ποδοσφαιριστή και να περάσει παράλληλα τα κριτήρια Ιουνίου.

Σήμερα ήρθε στο φως και η πλέον γελοία υπόθεση, αυτή του… εκτελούντος χρέη προπονητή Βασίλ Σίμοφ. Ο Σίμοφ, κάθισε στον πάγκο μας μόλις μερικές βδομάδες, μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα που είχε προκύψει με το δίπλωμα του Γκιγιέρμο Όγιος, αλλά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας έφεραν την αποδέσμευση και των δύο και την αντικατάστασή τους από τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς. Μόνο που αυτή η αποδέσμευση δεν ήταν τόσο αναίμακτη τελικά, αφού καλούμαστε τώρα να καταβάλουμε κάπου τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ στο Βούλγαρο τεχνικό.

Μας φταίει ο Ντόπρα ή ο Σίμοφ; Όχι βέβαια! Ας φανερωθεί το φωτεινό μυαλό της διοίκησης Κρις Γεωργιάδη που απεφάσισε τη μονομερή αποδέσμευση Ντοπρασίνοβιτς και να μας εξηγήσει αν ζήτησε νομική συμβουλή πριν το κάνει, ποιο ήταν το περιεχόμενό της και από που την έλαβε. Η εμπειρία λέει ότι αν απλά καλούνταν ο Σέρβος να συζητήσει τη λύση της συνεργασίας πολύ πιθανόν να ζητούσε ένα δυο μισθούς και να έφευγε. Εμείς όμως επιλέξαμε να συμπεριφερθούμε με αλαζονεία κι ας πληρώσουν τα κορόιδα.

Παρόμοιες εξηγήσεις αναζητούνται και για την περίπτωση Σίμοφ. Ήταν τόσο δύσκολο δηλαδή να βρεθεί μια συμβιβαστική, εξωδικαστική λύση που τρέχαμε στην UEFA και τη FIFA για… τρεισήμισι χιλιάρικα(!);

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ