Το δύσκολο έργο των κριτηρίων

Ίσως η πιο καυτή καρέκλα από αυτές του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας, είναι του Οικονομικού Συμβούλου. Ο πρόεδρος Σάββας Κάκος έχει αναθέσει το πόστο στο συγχωριανό του και κοινοτάρχη Γιαλούσας Παναγιώτη Χ”Παντελή  – απλή συνωνυμία με τον προηγούμενο Οικονομικό Σύμβουλο Μιχάλη Χ”Παντέλα – ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο να διεκπεραιώσει.

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις παλιών ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, που κατατρέχουν οικονομικά το Σωματείο. Να αναφέρουμε ενδεικτικά τις οφειλές προς το Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς, οι οποίες ξεπερνούν τις 150 χιλιάδες ευρώ και για τις οποίες ήρθε το “ραβασάκι” της ΟΥΕΦΑ μόλις την περασμένη Παρασκευή. Παρότι υπάρχει η δυνατότητα έφεσης, αυτή έχει ένα ένα κόστος που ξεπερνά τις 10 χιλιάδες ευρώ!

Στη Γενική Συνέλευση, ο Σάββας Κάκος εξήγγειλε ότι μελετάται η συνεργασία με νομικό οίκο του εξωτερικού, εξειδικευμένο στο αθλητικό δίκαιο, ώστε να γλυτώσουμε από τη γάγγραινα αυτών των προστίμων. Αργήσαμε θα λέγαμε εμείς, ειδικά τώρα που δηλώνουμε πως δεν θα προκύψουν παρόμοιες περιπτώσεις αφού θα είμαστε προσεκτικοί, αλλά… κάλλιο αργά παρά ποτέ! Να δούμε πόσες άλλες αμαρτίες του παρελθόντος θα πληρώσουμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ