Τρέχει ο φουτσαλικός προγραμματισμός

Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός του τμήματος φούτσαλ της ομάδας μας η οποία κατεβαίνει με απαιτήσεις στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας. Μετά την περσινή εντυπωσιακή πορεία που έδωσε ένα από τα τρία εισητήρια ανόδου, η ομάδα μας συμπληρώνει τα τελευταία κενά που δημιουργήθηκαν από την φυγή των Στυλιανού, Παναγιώτου, Χαραλάμπους και Κεραυνού.

Αξιοσημειώτο το γεγονός ότι ακόμα και μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, διεξήχθηκαν αρκετά φιλικά τα οποία είχαν δοκιμαστικό χαρακτήρα με στόχο την γρηγορότερη δυνατή συμπλήρωση του ρόστερ. Η περσινή τρίτη θέση αλλά και η παλικαρίσια μάχη απέναντι στον πρωταθλητή δεύτερης κατηγορίας, Λεβαδειακό, για τον θεσμό του κυπέλλου, φαίνεται να ήταν μόνο το ορεκτικό για τους φουτσαλιστές του προπονητή Προδρόμου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, παίκτες κλειδιά όπως οι 4 πρώτοι σκόρερ Δημητρίου, Κουννάς, Σταύρου και Χαρή, ο αρχηγός Μάμας, αλλά και ο στυλοβάτης της άμυνας Φώκου παρέμειναν στο ρόστερ, χωρίς αυτό να υποτιμούμε την αξία των υπόλοιπων παιδιών. Η νευραλγική θέση του τερματοφύλακα φαίνεται ότι θα καλυφθεί εκ των έσω από τον Τοφή ο οποίος κέρδισε πόντους στα τέλη της περσινής χρονιάς.

Εντός των ημερών, το anorthosis24 θα είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει μεταγραφές και συνεντεύξεις των πρωτεργατών αυτής της Ανορθωσιάτικης προσπάθειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ