Οι Κύπριοι, τα συμβόλαια σε ισχύ και αυτά που έληξαν και οι πιθανότητες αποχώρησης/παραμονής

Πολλά είναι τα συμβόλαια που έληξαν αυτές τις ημέρες στην ομάδα μας, μεταξύ των οποίων και συμβόλαια Κυπρίων ποδοσφαιριστών.

Ενδεικτικές οι περιπτώσεις τον Κορρέα και Μιχαήλ με άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους, την ώρα που στην ομάδα μας περιμένουμε τις εξελίξεις στα διοικητικά ώστε να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Παύλος Κορρέα θα μπορούσε να αποτελέσει μία βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας της ομάδας μας τη νέα χρονιά όμως δεν υπάρχει διοίκηση αυτή τη στιγμή για να μιλήσει μαζί του για ένα νέο συμβόλαιο.

Για τον Κορρέα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες όμως σημαντικό ρόλο για την απόφασή του, θα παίξει το πόσο αναμένεται να αγωνίζεται σε κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ίδιο. Είναι και ο λόγος που ίσως περιμένει ακόμη λίγο την ομάδα μας.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ ήταν σε συζητήσεις με την Ομόνοια 29Μ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία όμως τελικά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται ως βασικός και με τα σημερινά δεδομένα, είναι ακόμη λιγότερες οι πιθανότητες σε σχέση με τον Κορρέα όπως με κάποιο τρόπο συνεχίσει στην ομάδα μας.

Στους Κύπριους θα λογαριάσουμε και τον Άντερσον Κορέια, ο οποίος έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα μας. Όμως για τον Κορέια υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και κυρίως για τον Άρη, με σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι έχει μάλιστα προσύμφωνο με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ο Κορέια θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα μας όμως η αβεβαιότητα που υπάρχει διοικητικά δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για κάτι τέτοιο. Αν τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα και βρεθούν τα άτομα που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, τότε ενδεχομένως να συνεχίσει στην ομάδα μας. Όμως αν δεν συμβεί αυτό, είναι πολλές οι πιθανότητες όπως δεν περιμένει άλλο και συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Ίσως αυτό μάλιστα να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Δημοσιεύματα έκαναν αναφορά και για άλλους παίκτες που εξετάζουν τις επιλογές τους, όπως για παράδειγμα δημοσίευμα για τον Δανιήλ Παρούτη και ενδιαφέρον από ΑΕΛ. Ο Παρούτης έχει συμβόλαιό με την ομάδα μας αλλά είναι αυτό που αναφέραμε πιο πάνω, ότι αν συνεχίσει το διοικητικό αδιέξοδο, τότε και άλλοι ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο θα κοιτάξουν και άλλες επιλογές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ