Κόντρα στον πρωτοπόρο Κεραυνό

Εντός έδρας παιχνίδι για την ανδρική μας ομάδα με αντίπαλο τον Κεραυνo το Σάββατο 18/3 στις 16:00.

Με μιαν πολύ δύσκολη εντός έδρας αποστολή, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής μας ομάδας, για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας και πρόκειται για εξ` αναβολής παιχνίδι, όσον αφορά τη 17η της αγωνιστική.

Αντίπαλος, θα είναι ο πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα, Κεραυνός και βέβαια, για τις δυνατότητες της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας μας, δεν είναι καν ανάγκη να αναφερθούν και πολλά σχόλια.

Ο Κεραυνός, είναι μια ομάδα που διαθέτει ένα άρτιο έμψυχο δυναμικό, ικανό για να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας.

Ωστόσο, η δική μας ομάδα, θα έχει για σύμμαχο την έδρα με το μέρος της, καθώς και τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις της, μετά τις πρόσφατες αλλαγές. Από εκεί και πέρα, το κάθε παιχνίδι ξεκινά από το 0-0 και στην ομάδα μας, υπάρχει η θέληση, καθώς και η πεποίθηση ότι θα διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις τις πιθανότητες της που φθάνουν μέχρι και την επίτευξη του νικηφόρου αποτελέσματος.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που είχε γίνει στην έδρα του Κεραυνού, η ομάδα μας είχε χάσει με 103-85 (7η αγωνιστική, 26/11/2022).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ