ΜΑΧΗΤΕΣ: «Θα μποϊκοτάρουμε τα εκτός έδρας / Στέλνουμε τα κατάλληλα μηνύματα ώστε να…»

Ανακοίνωση από τους ΜΑΧΗΤΕΣ.

Αναλυτικά:

«Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η Β’ φάση στην οποία συμμετέχουμε για πρώτη φορά με την νέα διάταξη με τις 8 ομάδες στο δεύτερο γκρουπ. Αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος που ασχολείται με το άμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο ότι η παράγκα της Κύπρου καλά κρατεί και τα συμφέροντα που παίζονται είναι πολύ μεγαλύτερα από την πρόοδο του αθλήματος.
Για το λόγο αυτό και για να υποδείξουμε ακόμα μια φορά σε αυτούς τα κακώς κείμενα του χώρου αφού μας δίνετε η ευκαιρία με την ανούσια Β´ φάση, θα μποϊκοτάρουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια αφήνοντας τα γήπεδα γυμνά στην γύμνια τους στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα ώστε να ληφθούν υπόψη :
1. Την ανούσια Β’ φάση και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, δίνοντας την ευκαιρία για κερδοφορίες μέσω του στοιχηματισμού.
2. Τα ακριβά εισιτήρια σε σχέση με την ποιότητα και τα γήπεδα ειδικά από τις ομάδες χωρίς κόσμο.
3. Τις παράλογες ώρες και μέρες που ορίζονται τα παιχνίδια χωρίς ίχνος σεβασμού προς το φίλαθλο κοινό, πόσο μάλλον σε εμάς μια προσφυγική ομάδα.
Θα είμαστε παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για να υποστηρίξουμε και να προστατέψουμε το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Παράλληλα θα στηρίξουμε πιο δυνατά τα αθλήματα του Συλλόγου μας αφού λόγω προσφυγιάς αυτό δεν ήταν εφικτό καθ´όλη την διάρκεια της χρονιάς στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε.
Αρχή λοιπόν αυτή την εβδομάδα, κανείς την Κυριακή στο Μακάρειο – ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ, για τον ημιτελικό κυπέλλου πετόσφαιρας που με την δική μας παρουσία θα πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας όπως συμμετέχει σε όλο αυτό, κάνοντας το μήνυμα ισχυρότερο στηρίζοντας παράλληλα και τα άλλα τμήματα. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν αναγκάζουμε κανένα να ακολουθήσει το δρόμο των συνδέσμων.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ