«Ξεκάθαρο το μήνυμα του Κετσπάγια…»

Ως ξεκάθαρο το μήνυμα προς στους παίκτες και σε όλους ότι ο προπονητής πιστεύει και στα δύο τρόπαια, ερμήνευσε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς τη δήλωση του Κετσπάγια πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ  διεκδικεί και τα δύο τρόπαια για δύο συναπτά έτη.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Οι σχετικές αναφορές του Μιχαΐλοβιτς για την Ανόρθωση

Για την πρόκριση επί της Καρμιώτισσας, είπε: «Είδαμε μια σοβαρή Ανόρθωση και με σχετική ευκολία καθάρισε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση».

Ο Κετσπάγια το rotation το κάνει όταν νιώθει σίγουρος; Δεν το συνηθίζει; «Δεν θα έλεγα ότι το κάνει όταν νιώθει σίγουρος. Το κάνει όταν θέλει να το κάνει. Χθες, είχε το πλεονέκτημα της νίκης από το πρώτο παιχνίδι και ήθελε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες αυτούς ότι τους υπολογίζει. Και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι».

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μας εκθείασες τον Ντορ Μίχα. Χθες πιστώθηκε τέσσερις ασίστ και ήταν το σημείο αναφοράς. Πώς κρίνεις την απόδοσή του; «Στο γενικό θα πω ότι δεν βοήθησε στο βαθμό που θα μπορούσε. Εγώ θα ήθελα τον χθεσινό Ντορ Μίχα να τον έβλεπα και στα πιο δύσκολα παιχνίδια. Εύχομαι η χθεσινή εμφάνιση να τον βοηθήσει. Είμαι σίγουρος ότι εάν είναι ο γνωστός Μίχα που είδαμε πριν έρθει στην Ανόρθωση θα βοηθήσει πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Θεωρείς ότι διατηρεί ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος η Ανόρθωση; «Είμαι σίγουρος ότι έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα και αυτό το βλέπουμε κάθε βδομάδα με τις απώλειες που υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός είναι σχετικά αδιάφορη ομάδα, όμως θεωρώ ότι η Ανόρθωση θα κατέβει με σοβαρότητα για να μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι».

Σε ποιους έστειλε το μήνυμα ο Κετσπάγια όταν δήλωσε ότι η Ανόρθωση είναι η μοναδική ομάδα που διεκδικεί και τους δύο τίτλους την τελευταία διετία; «Είναι ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες και σε όλους ότι ο προπονητής πιστεύει και στα δύο τρόπαια. Και ναι, συμφωνώ ότι από την στιγμή που αποκλείστηκε η Ομόνοια η Ανόρθωση είναι η μοναδική που διεκδικεί τα δύο τρόπαια και τα δύο χρόνια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ