Και Παρασκευή να ζητούσαμε πάλι όχι θα λέγατε! Η ιστορία όμως έγραψε…

Αράδα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πήρε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου. Μάλιστα ανάφερε ότι αν η ομάδα μας έκανε το αίτημα όπως το παιχνίδι γίνει 15/10 αντί 17/10 θα το έκαναν αποδεκτό.

Εμείς λέμε πως και έτσι όχι θα απαντούσαν, γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να εξυπηρετήσουν αίτημα της Ανόρθωσης. Αν φυσικά το ζητούσε η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ θα ήταν άλλη η απάντηση.

Η ιστορία έγραψε πως όταν η Νέα Σαλαμίνα ζήτησε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να διευκολυνθεί, η Ανόρθωση ήταν εκεί για να τη βοηθήσει, μακριά από μικρότητες, όταν η Ανόρθωση ζήτησε μετάθεση του αγώνα, η Νέα Σαλαμίνα είπε όχι.

Όσο για το θέμα με τους Γεωργιανούς που επικαλέστηκε, να αναφέρουμε πως Παρασκευή δεν υπάρχει ορισμένο παιχνίδι από την ομοσπονδία, γιατί λήφθηκε υπόψιν το γεγονός πως οι διεθνείς καθυστερούν να ενσωματωθούν με τις ομάδες. Μάλιστα, αν κοιτάξουμε το πρόγραμμα της Παρασκευής στην Ευρώπη παιχνία σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας είναι πολύ πιο λίγα από ότι άλλες Παρασκευές δίχως Εθνικές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ