Κυνηγώντας το σκορ!

Συνολικά 78 λεπτά – συμπεριλαμβανομένου και τις καθυστερήσεις – η ομάδα μας βρέθηκε σε κατάσταση ήττας στα πέντε παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα αυτό συνέβη στα δύο ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ για 29 λεπτά, διάστημα που είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο την έχασε πέντε φορές περισσότερες από ότι η Ομόνοια. Στα 29 αυτά λεπτά, μέχρι να έρθει η ισοφάριση με τον Τορνίκε, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατέγραψε 4 σουτ εκ των οποίων τα 2 ήταν στο στόχο ενώ είχε και την κατοχή με 57%. Από την πλευρά της η Ομόνοια στο διάστημα αυτό είχε μία τελική προσπάθεια εκτός στόχου.

Στο δεύτερο παιχνίδι αυτό με τον Απόλλωνα, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν και έμεινε στο τέλος σε κατάσταση ήττας για 49 λεπτά. Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά μιας και η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντιδράσει όπως θα έπρεπε. Τέσσερα σουτ με 3 κατάληξη στο στόχο σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε το 5/5 και εδραίωσε ακόμη περισσότερο προβάδισμα από 1-2 σε 1-3. Παράλληλα η κατοχή μπορεί να άγγιξε το 70% να αγγίξαμε τις 256 πάσες στο χρόνο αυτό αλλά ως εκεί μιας και το γκολ δεν ήρθε.

Το τέλος των δύο παιχνιδιών έφερε συνολικά ένα βαθμό στην ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ