Οι μάγκες με τα μπλε: Μέρος Γ’

Τρίτο και τελευταίο μέρος του μεγάλου αφιερώματος του anorthosis24 για την φουτσαλική μας ομάδα. Οι 6 τελευταίοι φουτσαλιστές που φιγουράρουν στο σημερινό αφιέρωμα είναι οι 2 τερματοφύλακες Αναστάσης Στυλιανού και Γιώργος Τοφή, ο επιθετικός Κωνσταντίνος Κεραυνός ο Γιάννος Θεριστής, ο Λοϊζος Κουτσαντώνης και ο Ανδρέας Αποστόλου.

soulis

Ονοματεπώνυμο: Αναστάσης Στυλιανού
Αριθμός: 1
Γκολ:

Ο βασικός φύλακας άγγελος της γαλανόλευκης εστίας ήταν ένας από τους βασικούς λόγους επίτευξης του στόχου της ανόδου. Αντανακλαστικά, αποφασιστικότητα και σιγουρία στα μετόπισθεν ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου πορτιέρο της ομάδας, παρουσιάζοντας μεγάλη σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αναμφίβολα το μεγαλύτερό του παιχνίδι ήταν απέναντι στον Εθνικό Λατσιών όπου κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά τις στιγμές που η ομάδα τα βρήκε σκούρα, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην μεγαλύτερη νίκη της σεζόν. Μετά την εξασφάλιση της ανόδου αποχώρησε προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και του χρόνου θα αποτελεί την πρώτη επιλογή στον άσσο.

keraunos5

Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Κεραυνός
Αριθμός: 5
Γκολ: 10

Μεγάλες εμφανίσεις στο μέσο της σεζόν με ενα καθοριστικό γκολ και μια ασσιστ που άνοιξαν τον δρόμο της επιτυχίας απέναντι στην Θύελλα Δρομολαξίας την 7η αγωνιστική και Εθνικό Λατσίων την 8η αντίστοιχα. Νικητήρια γκολ με ισάριθμους κεραυνούς από μεγάλες αποστάσεις στα τέλη των αγώνων με ΑΠΕΑ Αρακαπά και Θύελλα Δρομολαξίας εντός. Τεράστια προσπάθεια και γκολ που άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας ήττα από τον μετέπειτα πρωταθλητή Αετό Γαλάτας. Χατ-τρικ στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής απέναντι στους Χόμενμεν για τον φουτσαλιστή που τερμάτισε στην 5η θέση του σκόρερ στο σύνολο και 3η όσον αφορά τα εντός έδρας γκολ.

theristis

Ονοματεπώνυμο: Γιάννος Θεριστής
Αριθμός: 6 & 10
Γκολ: 6

Μεγάλο παιχνίδι την 4η αγωνιστική με τον Α.Ο.Λακατάμιας, στο οποίο πέτυχε δύο από τα έξι συνολικά του γκολ. Σημαντικό και το γκολ της 9ης αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΜΕΚ Καψάλου, το οποίο έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα μας. Φύλαξε το καλύτερο για το τέλος με το επιβλητικό χατ-τρικ απέναντι στην Θύελλα Δρομολαξίας, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

giri1

Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Τοφή
Αριθμός: 15
Γκολ:

Η τριάδα των τερματοφυλάκων κλείνει με τον μόνο τερματοφύλακα που θα συνεχίσει σίγουρα την νέα χρονιά. Άγνοια κινδύνου και δυναμικές παρεμβάσεις τα κυριότερα χαρακτηριστικά του αριστεροπόδαρου πορτιέρο ο οποίος πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής μετά την αποχώρηση του Στυλιανού. Κορυφαίο παιχνίδι η εντός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Δρομολαξιάς όπου σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι δεν φοβόταν να βάλει το σώμα του στην φωτιά.

koutsantonis

Ονοματεπώνυμο: Λοϊζός Κουτσαντώνης
Αριθμός: 12
Γκολ: 1

Παρόλο που δεν πήρε πολλές ευκαιρίες εντούτοις με το μοναδικό του γκολ απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου την 9η αγωνιστική, έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην υπόθεση ανόδου.

apostolou

Ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Αποστόλου
Αριθμός: 4
Γκολ:

Η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ περιόρισαν τον αριθμό των εμφανίσεών του εντούτοις όποτε κλήθηκε να δηλώσει παρών, βοήθησε σημαντικά στον μεγάλο στόχο της ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ