Τα ζόρια του Λέβι για την εντεκάδα

Ερωτηματικό αποτελεί η αρχική εντεκάδα την οποία θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα ο τεχνικός της ομάδας μας Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλίτης τεχνικός ίσως προβεί σε μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παρατάξει και πάλι την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 μιας και η ομάδα της ΑΕΚ είναι δυνατή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι το πιο πιθανό ο Μάθιου Βαλβέρδε. Ίσως να δούμε τον Μάρκο Άντιτς να επανέρχεται στο δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό τον Ανδρέα Αβραάμ, ενώ υπάρχει και το σενάριο να αγωνιστεί αριστερά ο Άντιτς και δεξιά ο Ντουάρτε. Πιο απομακρυσμένο είναι το σενάριο να είναι βασικοί Ντουάρτε και Αβραάμ.

Για το κέντρο της άμυνας, δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου σίγουροι, μετά και τα πολλά λάθη στην αμυντική γραμμή τα τελευταία παιγνίδια. Προβάδισμα για μία από τις δύο θέσεις έχει ο Ίλιτς, και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Κόλιν, Ζόρζε και Γκάλαμαζ. Τι θα προτιμήσει ο Λέβι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, καθώς έχει να επιλέξει από την ταχύτητα του Κόλιν, την εμπειρία του Ζόρζε και την υπεροχή του Γκαλαμάζ στο ψηλό παιγνίδι.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πάλι δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τις βλέψεις του Λέβι. Θα προτιμήσει δύο καθαρά αμυντικά χαφ, με Αλέξα και Σκοπελίτη ή θα δώσει τη μία θέση στον Λαμπάν; Στην περίπτωση του 4-3-2-1, πιο μπροστά από τους δύο θα είναι ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Πιο απομακρυσμένο είναι το σενάριο να δούμε την ομάδα με 4-4-2, και τον Σπανάτσιο δίπλα ενός εκ των αμυντικών μέσων της ομάδας. Υπάρχει επίσης και ο Οχαγιόν ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, δτο δεξί άκρο της επίθεσης μάλλον θα είναι ο Γιαν Ρέζεκ μετά και τον τραυματισμό του Κάλβο, στο αριστερό ο Ρικάρντο Λαβόρδε και στη κορυφή ο Μπάρακ Ιντζχάκι. Είναι και ο Οκκάς ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις από τον πάγκο, καθώς και ο Ρονκάτο ο οποίος δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

To μόνο σίγουρο είναι ότι όποιοι και να κληθούν στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να βάλουν δύναμη και πάθος έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ