Δύο πρώτες θέσεις και ικανοποιητικές αποδόσεις…

Με δελτίο τύπου, το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου μας, κάνει την ανασκόπηση του αγώνα ανάβασης ατομικής χρονομέτρησης που έγινε στην περιοχή Κλήρου-Φικάρδου.

Αναλυτικά πιο κάτω η ενημέρωση όπως δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα:

Σε ένα απαιτητικό αγώνα, ανάβασης ατομικής χρονομέτρησης, που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη και γραφική περιοχή των χωριών Κλήρου-Φικάρδου, συμμετείχε η ομάδα μας με επτά αθλητές/τριες με πολύ καλά αποτελέσματα. Τον αγώνα διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, το Ποδηλατικό Τμήμα OMONOIA CYCLING του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

Ο Σίμων Χειλίδης και η Eleni Tanti κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Μ3 Ανδρών και Μ2 Γυναικών αντίστοιχα και ο Harris Alexandrou κατέλαβε την Τρίτη θέση στην κατηγορία Μ1 Ανδρών. Οι υπόλοιποι αθλητές μας Constantinos Alexandrou, Charalambos Christofi, Pambos Phoka και George Georgiou σημείωσαν επίσης πολύ καλές επιδόσεις. Για ακόμη ένα αγώνα οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγχαίρουμε τους αθλητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στον αγώνα, τον αλυτάρχη-κομισσάριους-κριτές, τους εθελοντές και το Τμήμα Ποδηλασίας OMONOIA CYCLING του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας για την επιτυχή και ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.

Η ομάδα μας συνεχίζει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στις 05 Μαΐου 2019 με τη συμμετοχή της στον αγώνα του Κυπέλου στην Αγροκηπιά, που διοργανώνει το Σωματείο Άγιος Μνάσων, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης στις 08 Μαίου 2019, που θα πραγματοποιηθεί στα χωριά Περβόλια-Μαζωτός, και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αντοχής Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, στη περιοχή του χωριού Μαθιάτη-Λυθροδόντα και Δελίκηπου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε για ακόμη μια φορά στους χορηγούς της ομάδας μας:
Alexander College
Petrolina (Holdings) Public Ltd
Vitex Oleo-Mac Makita
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus
Tothemaonline
#WorldNewsMedia




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ