Προελαύνουν οι μικρές «Κυρίες»

Νικηφόρα αποτελέσματα για τα τμήματα υποδομής της γυναικείας πετόσφαιρας, είχαμε το Σάββατο, με τις ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων να συνεχίζουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά πιο κάτω η επίσημη ενημέρωση:

Πολύ καλά αποτελέσματα καταγράφουν οι αγωνιστικές ομάδες των τμημάτων υποδομής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι οι ομάδες Νεανίδων και Παγκορασίδων είναι αήττητες κι έχουν σίγουρη την πρωτιά στον όμιλό τους, ενώ μεγάλες πιθανότητες για την πρώτη θέση έχουν και οι Κορασίδες μας.

Η ομάδα των Νεανίδων μας (U18) νίκησε την αξιόμαχη ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου με 3-0 σετ και πέτυχε την έκτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες και προηγείται στη βαθμολογία με 18 βαθμούς. Οι επόμενες αναμετρήσεις των Νεανίδων μας είναι προγραμματισμένες για τις 24 Φεβρουαρίου όταν θα αντιμετωπίσουμε (την ίδια ήμερα) την Αναγέννηση Δερύνειας (14:30) και τον Δικέφαλο Γερίου (12:00) και θα πέσει έτσι η αυλαία της πρώτης φάσης.

Στην τελευταία αναμέτρησή της η ομάδα των Κορασίδων μας (U16) ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 0-2, αλλά διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο. Ο επόμενος αγώνας των Κορασίδων μας θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου (13:00) με αντίπαλο τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η ομάδα των Παγκορασίδων (U14) της Ανόρθωσης. Νίκησε την ΑΕΛ στη Λεμεσό με 2-0 σετ, μετρά επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ! Στην επόμενη αγωνιστική οι Παγκορασίδες μας θα αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα Καϊμακλίου στις 17 Φεβρουαρίου (12:00).


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ