Καρλίτος: «Μας δίνουν ενέργεια για καλύτερη απόδοση στο γήπεδο»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα kerkida.net παρέθεσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο» στάδιο ο Καρλίτος. Ο Καλό που μαζί με τον Ντούρις ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες δήλωσε:

«Είναι τρεις βαθμοί για τους οποίους δουλέψαμε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της βδομάδας, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο για αυτό προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του απόδοση…
«Είναι πάντα ωραίο να βοηθάς την ομάδα είτε με ασιστ είτε με γκολ όμως το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς τους οποίους δυστυχώς δεν πήραμε την περασμένη βδομάδα. Αυτή τη φορά κάναμε καλύτερη δουλειά».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή… 
«Θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε μέσα στη βδομάδα και μέχρι την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι για να ξανακερδίσουμε».

Για την ενίσχυση…
«Αυτοί οι παίκτες ήρθαν για να βοηθήσουν και σίγουρα θα το κάνουν. Χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλο και να γνωριστούμε. Την κατάλληλη ώρα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον κόσμο που ήρθε στο «Μακάρειο»…
«Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί βοηθάνε και σπρώχνουν την ομάδα, τραγουδούν σε όλο το παιχνίδι και αυτό μας δίνει ενέργεια για καλύτερη απόδοση στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ